Ne szakadj bele a totyogós cipelésébe

Ne szakadj bele a totyogós cipelésébe

2016. dec 12.

Óriási változás történt a közlekedési szokásainkban, amióta a Hoppmano-val a derekamon sétálunk. Biztonságot és szabadságot ad ez az ötletes kiegészítő.

1_1.JPG

Először is nagyon fontos leszögeznem, hogy a Hoppmano nem helyettesíti a hordozót, ez teljesen másra szolgál! 

Lehet, hogy most többen tanácstalanul néztek, és azon gondolkoztok, hogy vajon mi ez rajtam és mikor használható? Én is így voltam vele eleinte! Most pedig már tudom, hogy egy totyogós, járni tanuló gyermek mellett az egyik legnagyobb segítség. 

2.JPG

Próbáljuk egyre gyakrabban elhagyni a babakocsit és gyakorolni a járást. Persze Dávid még három métert körülbelül 25 perc alatt tesz meg, kicsit nézelődik erre, kicsit megáll arra, visszaszalad... Lassan lehet haladni vele, ha pedig felvenném, akkor az egyre növekvő súlya okoz gondot. Ebben nyújt most óriási segítséget a Hoppmano! 

3.JPG

Ez a hurcoló (nem egy klasszikus hordozó) lényegében egy vastag övszerű dolog, amin van egy könnyű és kényelmes ülőke a gyereknek. Néhány másodperc alatt magamra rögzítem, és Dávid már fel is pattanhat rá. Az egyik kezemmel tartanom kell őt, úgyhogy karizom erősítőnek sem utolsó :) Elfér a babakocsi aljában vagy egy nagyobbacska táskában, így bármikor bevethető séta közben. Imádom!

4.JPG

Hétvégén először mentünk a piacra babakocsi nélkül és nagyszerű élmény volt! Dávid sétált, nézelődött, szaladozott, amikor viszont arra volt szükség, hogy megszaporázzuk a lépteinket vagy felmenjünk egy lépcsőn, akkor hopp, már fel is ugrott az oldalamra, én pedig nem szakadtam meg a súlyától. Ráadásul nagyon élveztem, hogy ilyen közel vagyunk egymáshoz és együtt tudunk nézelődni. Sőt, egy idő után álmos lett és a vállamnak dőlve bóbiskolt a karomban :) Csak ajánlani tudom mindenkinek!

5.JPG

6.JPG

Szeretnél nyerni egy Hoppmano-t? Ha igen, akkor figyeljétek a blog Facebook oldalát, mert hamarosan játék lesz! Addig pedig kövessétek a Hoppmano-t Facebookon vagy nézzetek körbe a weboldalon!