Telitalálat nálunk a Mommy Mia téli doboza

Telitalálat nálunk a Mommy Mia téli doboza

2016. dec 11.

Ilyen szerintem még sosem volt, minden betalált :)

img_7230.JPG

Talán még sosem hozott össze a Mommy Mia ennyire színes, változatos és jól összeválogatott dobozt, mint a mostani. Nálunk legalábbis egytől egyig minden megtalálta a helyét, mindent használunk és nagy öröm volt a bontogatásnál. Mutatom is, hogy pontosan miket rejtett a mini korosztálynak szánt téli doboz!

Kezdem azokkal, amiknek Dávid a legjobban örült: az Állatkarnevál című vastaglapos könyv szinte véget nem érő hosszúságú, telis tele állatokkal, ráadásul humoros történet, úgyhogy én sem unom nézegetés közben. Ezenkívül a Mommy Mia saját készítésű puzzle-je is szuper meglepetés volt neki, mert a pingvin most az egyik kedvenc állata. Nagyon cuki lett!

8dd_0031.JPG

8dd_0034.JPG

És akkor folytatom azzal, aminek én a legjobban örültem: az Alex a keksz nyírfacukros kekszporát már régóta ki akartam próbálni, most pedig házhoz jött :) Ma el is mentünk a piacra és vettünk néhány karácsonyi keksznyomó formát, úgyhogy délután megsütjük a gyerekbarát finomságokat. 

8dd_0038.JPG

És ahogy az elején írtam, a doboz további tartalma is abszolút nyerő nálunk, így például a Scrapfellow öntapadós matricái, amit hamarosan felhasználok majd egy saját készítésű fotóalbumhoz. Nagyon szép a design, imádni való mindegyik minta és felirat, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy nagyon jól mutatnak majd! 

Kaptunk még egy Magister Products hipoallergén fürdő- és testápolókrémet, ami nyugtató hatású és hidratáló. Még nem próbáltuk ki, de nagyon szimpatikus így első ránézésre. 

8dd_7528.JPG

Végül pedig kétféle krémmintát is rejtett a csomag, az egyik a Uriage baba popsikenőcs, a másik pedig a Uriage ránctalanító krém. Azért örülök ezeknek, mert régóta ki szerettem volna próbálni ezt a márkát, de picit drágának találom a kísérletezéshez. Így viszont alkalmam van rá, és meglátjuk mennyire válik be.

8dd_7526.JPG

Még egy jó hír a végére, hogy úgy tudom, maradt még pár doboz, ezért kivételes módon utólag is megrendelhető. Bár így a meglepetés ereje elmarad, de legalább biztosan öröm lesz a bontogatás :)