Karácsonyi ajándék babának? Ezeket nézd!

Karácsonyi ajándék babának? Ezeket nézd!

2016. dec 11.

Kisbabáknak ajándékot venni nem csak az újszülött meglátogatásakor okozhat fejfájást, hanem karácsonykor is. Segítek!

0.jpg

Többször belefutottam már abba a szituációba, hogy egy ismerősöm néhány hónapos kisbabának szeretett volna ajándékot venni, de mivel nem tudta pontosan, hogy mire lehet szüksége egy ilyen csöppségnek (vagy a szüleinek), ezért tanácsot kért tőlem valami olyan ajándékhoz, amivel biztosan sikert arat. Ja, és lehetőleg azonnal szeretné megvenni. Az ajánlataim között ilyenkor mindig szerepel a Mamas & Papas, mert itt stílusos és jó minőségű ajándékokat lehet találni, illetve én imádom az első évnek emléket állító termékeiket. Nagyon ötletesek!  

Karácsonykor sincs ez másképp, úgyhogy a hezitálóknak, tanácstalanoknak összeállítottam egy top 10-es listát a legjobb karácsonyi ajándékokról, hogy még az utolsó pillanat előtt beszerezhessék a tökéletes meglepetést :)

1.  Kézlenyomat készítő
Nem szabad kihagyni, hogy megörökítsük a babák kéz- és láblenyomatát, így egy ilyen gyurmás lenyomatkészítő biztosan telitalálat lesz. Nagyon szép ajándékdobozban található, azonnal ki lehet tenni a polcra dekorációnak. 

1_3.jpg

2. Akasztós képkeret
Van egy ilyen díszünk és imádom! Beletettem Dávid fotóját, ami az első télen készült róla és most is itt lóg a szobában, karácsonykor pedig feltesszük a fára. Örök emlék! 

2_2.jpg

3. Első karácsonyom karácsonyfadísz
Ha már az akasztható díszeknél tartunk, akkor az első karácsonynak emléket állító üveggömb egyszerűen imádni való. Tavaly a mi fánkon is díszelgett egy ilyen, de sajnos Dávid lelökte és idejekorán eltörött... Azóta is fáj érte a szívem. 

3_4.jpg

4. Játéktároló zsák
Bájos, télies hangulatú kiegészítője a babaszobának, ráadásul apróbb ajándékokat is rejthetsz bele. 

4_2.jpg5. Macis éjszakai fény
Puha játék és kellemes fényt adó éjszakai fény egyben. Szerintem ez minden szülőt levesz a lábáról, a babák pedig imádják. 

5_1.jpg

6. Csíkos kötött takaró
Nem véletlenül kapta ez a kötött takaró a Gingerbread nevet, nekem is mindig valami finomság jut eszembe róla. Nagyon puha takaró, amit otthon is lehet használni és a babakocsiban vagy mózeskosárban is ideális. Takaróból sosem lehet elég :)

6_1.jpg

7. Norvégmintás kötött rugdalózó
Hamisítatlan téli ruhadarab a kisbabáknak, uniszex darab, nagyon puha és meleg. Egészen egyéves korig lehet méretet találni belőle, remek ajándék!

7_2.jpg

8. Zenélő kiságyjáték
Az egyik kedvenc babaszobai kiegészítőm a zenélő puha játék, nekünk ugyanis nagyon bevált. Dávid mindig megnyugodott tőle, ez jelezte az esti alvás idejét. Egy ilyen ajándékkal nem lehet csalódást okozni!

8_1.jpg

9. Karácsonyi előke
Nem tudom mi az oka, de előkéből a sok is kevés, ezért ajándéknak is tökéletes. A télapós és rénszarvasos előke nagyon cuki, praktikus kiegészítő, ami a karácsony elmúltával is ünnepi hangulatot varázsol az etetés idejére. 

9.jpg
10. Karácsonyi tündér
Ha kislányt szeretnél megajándékozni, akkor nagy örömet szerezhetsz ezzel a tüllszoknyás, csillogó tündérszárnyas babával. Mesés!

10_1.jpg

+1 ráadás: karácsonyi csomagok
Ha nem tudsz dönteni, mi is kerüljön a fa alá, akkor nézz körbe ezek a bájos és jó érzékkel összeválogatott csomagok között. Van bennük játék, ruha és dekoráció is.

11_1.jpg

Remélem, hogy sikerült néhány jó ötletet adnom és megtaláljátok a megfelelő babaajándékot :)