Tovább szól a nóta

Tovább szól a nóta

2016. dec 08.

Megjelent a futár egy akkora dobozzal, mint én magam... Ezt a hangszórót tuti utálni fogom. Azóta imádom. 

img_6991_1.JPG

A múltkori bejegyzésben bemutattam nektek a Beoplay két stílusos hangszóróját, majd folytattam a tesztelést. Ezúttal egy kis méretű és egy hatalmas, óriási, gigantikus méretű hangszóró érkezett hozzám. 

BeoPlay A1

Érdekes módon arra számítottam, hogy az A1 majd magával ragad és azért fogok ácsingózni, hogy legyen egy ilyenünk itthon. Valahogy mégse lett a kedvencem. Bár kifogástalan minőségben szól (amit talán nem is várnánk egy ilyen kis szerkezettől), szinte észrevétlen maradt a lakásban. Hiába pakoltam ide-oda, valahogy nem mutatott sehogy. Márpedig ezeknél a hangszóróknál a design éppolyan fontos, mint a szuper tudás. 

8dd_7145.JPG

8dd_7134.JPG

8dd_7135.JPG

Előnye, hogy kis helyen elfér, el lehet tenni a táskába, aztán előkapni a kocsiban, a kis bőrpántok pedig elegánssá teszik. Ugyanakkor kör alakja miatt remekül alkalmas konferenciahíváshoz. A gombok viszont annyira belesimulnak az oldalába, hogy én kicsit nehezen tudtam kezelni, bár ez lehet, hogy megszokás kérdése. 

BeoPlay A9

Ez tényleg a lakás dísze lehet! Bevallom, nem voltam tisztában a konkrét méreteivel, amíg meg nem érkezett hozzánk. Először ki sem akartam csomagolni, mert hatalmasnak tűnt. Végül jól tettem, hogy nem futamodtam meg, mert miután felállítottuk, minél tovább néztem, annál jobban a rajongója lettem. Egy modern lakás éke lehet ez a hangszóró, ami diófa és juharfa lábakkal, illetve különböző színű textilborítással érhető el, így mindenki megtalálhatja az ízléséhez illeszkedőt. 

8dd_7089_1.JPG

8dd_7095.JPG

8dd_7109.JPG

A vonzó külső mellett az értékes belsőről sem szabad elfeledkezni – a Beoplay A9 ugyanis a legkorszerűbb hangtechnikával van felszerelve, így bármilyen stílusú zenét tökéletes minőségben szólaltat meg.

8dd_7115.JPG
Eléggé súlyos darab, a lábai pedig biztos tartást adnak ahhoz, hogy ne lehessen felborítani. Ilyen szempontból abszolút gyerekbarát, de azért kicsit aggódtam, hogy Dávid ne kezdjen el tollal rajzolni a fehér textilborításra... Mindenesetre amennyire ódzkodtam tőle eleinte, annyira megkedveltem a végére!