Nagyon párizsi - Zadig & Voltaire parfüm

Nagyon párizsi - Zadig & Voltaire parfüm

2016. dec 05.

Azt hiszem, hogy még sosem estem azonnal szerelembe egy parfümmel, egészen mostanáig...

img_7171.JPG

Ha megkérdeznék tőlem, hogy milyen jellegű illatot szeretek a parfümök közül, nem tudnék pontosan válaszolni. Én az a típus vagyok (sajnos), aki végigszagol egy csomó parfümöt a boltban, aztán amikor már egyáltalán nem érez illatokat, akkor kiválasztja valamelyik jobb márkának a legkellemesebb termékét és beéri ennyivel. Harmincegy éves koromig kellett arra várnom, hogy megtudjam, milyen az, ha az ember azonnal beleszeret egy illatba, és azt utána minden nap ugyanolyan örömmel fújja magára!

Talán már ismerősen cseng nektek a Zadig & Voltaire neve, hiszen ismert tényező a divat világában, az ősszel debütált női és férfi parfümökkel pedig számunkra is elérhetővé vált. 

Rock, szabadság, művészet, Párizs. Ezek a Zadig & Voltaire márka jellemzői. A divatházat 1997-ben alapította meg Thierry Gillier, akit Voltaire világa és hőse Zadig filozófiája ihletett. A márka modern, casual, fiatalos, művészi, nagyon párizsi, szól egyaránt nőkhöz és férfiakhoz. Több, mint egy mindennapokra szánt kollekció, szabad szellemű, közel áll hozzá a rock világa. Szabályként egy dolgot követ: légy teljesen önmagad.

A női illat nagyon érzéki, vagány és könnyed. A fás, virágos This is Her rózsaborsot, jázmint, gesztenyét, krémes mogyorót, vaníliát és szantálfát tartalmaz. A különleges "vegyület" Sidonie Lancesseur és Michel Almairac tudását dicséri. Imádom, hogy valamiért teljesen más ez az illat, mint amikkel eddig találkoztam, egyszerűen nem tudom megunni. 

img_7172.JPG

Amikor elkezdtem használni, akkor a férjem mindig megjegyezte, hogy milyen finom illat van, úgyhogy nekem ennyi elég volt ahhoz, hogy teljesen meggyőzzön. Az már csak hab a tortán, hogy a nap folyamán sosem kell újra magamra fújnom, estig kitart az illata. 

Érdekesség, hogy a női és a férfi parfüm üvege a szerelmet szimbolizálja, és összeillesztve eggyé válnak. 

A Zadig & Voltaire parfümöket megtaláljátok a Douglas üzleteiben.