Újabb üzletet nyitott az IDdesign

Újabb üzletet nyitott az IDdesign

2016. dec 02.

Könnyedén megközelíthető helyen, a Váci Cornerben nyitott bemutatótermet a skandináv stílusú lakberendezési márka. 

8dd_7249.JPG

Ha te is rajongsz a skandináv designért, akkor teljesen biztos, hogy jól ismered a dán eredetű IDdesign nevét. Többször rendeltem már tőlük, de a budaörsi üzletük túl messze van nekem, ezért nagyon megörültem, amikor meghívást kaptam a 13. kerületben, a Váci úton nyílt új boltba. 

Számomra ez a márka egyet jelent a szuper minőséggel, a kifinomult stílussal és az ízléses északi enteriőrrel (no meg a picit borsos árakkal, de érdemes figyelni a folyamatos akciókat). Az új bolt nem okozott csalódást, valóban gyönyörű lett! Mint kiderült a megnyitón, a belvárosi bolt az urbánus életstílushoz igazodik és az IDdesign kínálatának legjavát prezentálja. Az üzlet egyik részében a nagyobb bútorokat lehet megismerni, míg a másik oldalon a kisebb kiegészítők, dekorációk (vázák, étkészletek, párnák, órák és így tovább) kaptak helyet. 

8dd_7226.JPG

8dd_7234.JPG

8dd_7237.JPG

Egy izgalmas "túrán" is részt vehettünk a bemutatóteremben, ahol megismertük a 2017-es trendeket. Eszerint ezek az irányok lesznek meghatározóak az IDdesignnál:

Klasszikusan Elegáns

A Klasszikusan Elegáns vonal a luxus klasszikus esztétikáját hordozza magában. A stílus meghatározó jegye a lágy vonalvezetés, a részletgazdag kidolgozás és a fényes felületek bátor használata. A steppelt és díszes, selyemből, szaténból és bársonyból készült textíliák is aktívan megjelennek a kollekcióban. A Klasszikusan Elegáns irányzat látványos, ugyanakkor letisztult elemeket tartalmaz. A formák és részletek keveredése, illetve tónusos színhasználat jellemzik. Kiegészítők tekintetében az üveg, a kristály és a tükör köszön vissza. Fényűzés nőies módon.

img_7095.jpg
Modern Klasszikus

A Modern Klasszikus vonalat az 1920-as és 1980-as évek lakberendezési trendje inspirálta, amely a kollekcióban eggyé válik mindezek modern környezetbe helyezésével. A történelmi korok kontrasztja a Modern Klasszikus stílus alapja, szögletes, geometrikus dizájn jellemzi. Anyaghasználatában a fém, az üveg és a márvány jelenik meg. Egyszerre lázadó, ugyanakkor klasszikus kifejezésmód. Fényűzés férfias módon.

img_7088.jpg
Nordic

Ebben a szezonban a skandináv tematikát a világos, pasztell színek és a matt felületek uralják. Geometrikus formák, anyaghasználatában a fa, üveg, kerámia és textíliák, leginkább a vászon használata jellemző. A kollekció középpontjában a magas minőség áll, így az alapanyagok kiválasztását és a gyártási folyamatokat is a minőségközpontú szemlélet határozza meg. A skandináv stílus világos, könnyed és minden harsányságot nélkülöző esztétikája végtelen kombinációs lehetőséget kínál a lakberendezés szerelmeseinek. Elemei otthonos atmoszférát teremtenek, hagyományok és emlékek találkoznak a modern városi igényekkel és innovációval.

8dd_7251.JPG

Ha Te is szeretnél elmerülni a skandináv designban, akkor látogass el az IDdesign második üzletébe a Váci út 144-be!

Fotók: Az 5., 6. fotó Horváth Miklós munkája.