Ünnepi sminkkollekció bevállalósaknak

Ünnepi sminkkollekció bevállalósaknak

2016. nov 27.

A svéd IsaDora sötéten látja az ünnepeket, már ami a karácsonyi kollekciót illeti. 

8dd_7210.JPG

Sötét tónusok, krémes állagok és sok-sok csillogó kontraszt. Az IsaDora új kollekcióját a barokk, a sötét viktoriánus korszak és a fényes luxus érzete inspirálta. Az eredmény egy karakteres kollekció, amelyben a visszafogottabb smink rajongói éppúgy találnak az ízlésüknek megfelelő termékeket, mint a bevállalósabbak. 

A kollekció rúzsokból, szájkontúr ceruzákból, körömlakkokból, szemceruzából, szemhéjpúderből, szempillaspirálból és highlighterből áll. Én a rúzsokat és a púderpalettát próbáltam ki. 

img_7009.JPG

A rúzsok háromféle árnyalatban érhetőek el: baroque red, rum raisin és purple plum. Az arany csomagolás nagyon ünnepélyessé és elegánssá teszi őket, maguk a rúzsok pedig krémesek, lágyak. Az egyenletes fedés érdekében érdemes kétszer is átkenni vele a szájat. Szeretem a merész színeket, de a lilás, sötétebb árnyalatokat mindig kerülöm, mert nem érzem magam komfortosan vele. Ezzel szemben a piros telitalálat nálam! 

ruzsok.png

A púderpaletta tökéletes használata igényel némi haladó sminktudást. A három szín remekül harmonizál egymással és kellemes ragyogást visz az arcra. Könnyen formázható vele az arc, egészséges bőrszínt ad és némi ünnepélyes csillogást. Szerintem egy különleges karácsonyi vagy szilveszteri sminkhez elengedhetetlen. 

8dd_7213.JPG

8dd_7223.JPG

Az IsaDora karácsonyi kollekcióját keressétek a Douglas üzleteiben