Édes apróságok otthonra

Édes apróságok otthonra

2016. nov 26.

A FeminiBox eddig csak gyerekeknek szóló kiadásokkal mutatkozott be, úgyhogy nagyon kíváncsi voltam, hogy vajon miket rejt majd a doboz az otthonunk számára. Nézzétek!

8dd_7202.JPG

Amikor megérkezett a legutóbbi FeminiBox, kibontás előtt azon gondolkoztam, hogy vajon milyen lakásdekorációk férhetnek bele egy ilyen kicsi dobozba... Ismét kétféle kiadásban volt elérhető a doboz, hozzám a kettes számú tartalommal megtöltött érkezett és nagyon sokszínű, változatos dekorral édesíthetem az otthonom. De térjünk a lényegre!

8dd_7208.JPG

Kipakoltam a meglepetéseket és bevallom, első ránézésre egyfajta hiányérzetem támadt, mert különösebben semmi sem volt az ízlésemhez közel álló. Aztán újra megvizsgáltam, hogy mik érkeztek hozzám és szép sorban több kedvencem is lett. Rajongás második látásra :)

A Minku egy igazi meglepetés volt a számomra, mert eddig nem ismertem ezt a márkát, de a textil tányéralátét szett annyira bájos és jó minőségű, hogy biztosan helye lesz a mindennapjainkban. Nagyon szerethető! 

8dd_7194.JPG

A Krearton egy saját készítésű papírdíszt tett a dobozba. Én ezekhez sajnos kétbalkezes vagyok, szerintem már egyenesen kivágni sem tudnám, úgyhogy ezt eltettem másnak. 

8dd_7195_1.JPG

A M.ART.I Művek rejtette a dobozba a leghumorosabb meglepetést. Szerintem az Elveszett zoknik akasztója nagyon vicces ötlet, szerencsére még jól is néz ki, úgyhogy ma reggel ki is lógattam a fürdőszobába. Kicsit később pedig a férjem felakasztotta rá az egyik félpár zokniját :) 

8dd_7196.JPG

Szinte biztos vagyok benne, hogy a Dimilight design mini betonkaspója megosztotta a közönséget. Én imádom az ilyen dolgokat, egyszerűsége rejti a szépségét. Jó hely mécsesnek, de én inkább egy apró kaktuszt fogok bele ültetni. Ez a másik nagy kedvencem a dobozból. 

8dd_7197.JPG

A Foltos Csodák Műhelye egy csipkés papírzsepi tartót küldött, ami nekem túl csajos, pedig maga az ötlet nagyon jó! A Handmade Home egy fagolyós kulcstartóval mutatkozott be a megrendelőknek. Ez aranyos, a kulcstartó mindig jól jön, de nekem különösebben nem nyújtott igazi meglepetést. Mindenesetre érdemes körbenézni a Facebook oldalán, mert nagyon édes babaholmikat lehet találni. 

8dd_7198.JPG

Végül pedig egy szívecske formájú fürdőbombával kényeztet a Herbaszappan. Alig várom, hogy kipróbáljam!

8dd_7200.JPG

Örülök, hogy a FeminiBox-nak köszönhetően ismét megismerhettem néhány szuper márkát, találtam a dobozban 3-4 különlegesen jó terméket és a többi is örömet fog okozni valaki másnak. Köszönöm!