Gyerekprogramokkal is várják a divatrajongókat

Gyerekprogramokkal is várják a divatrajongókat

2016. nov 23.

A novemberi Stylewalker középpontjában a tudatos vásárlás áll.

stylewalker_2016_nov.png

November 26-án, szombaton 14 órától ismét programokkal és kedvezményekkel várnak mindenkit a magyar vonatkozású design üzletek, designer showroomok. A résztvevő boltok között van a Károlyi kert szomszédságában található Le Petit Design is, amelyről korábban ITT ÍRTAM.

Az esemény alatt a kedvezmények mellett programmal is készül a Le Petit Design csapata: a Furagura, kreatív játszótérrel várják a kisgyerekes családokat, ahol Kormos Mercédesz, művészetpedagógus vezetésével a gyerekek megtapasztalhatják a közös, felszabadult, játékos alkotás örömét.

A papírszalag rajzfelületén fantáziájuk segítségével új világot hozhatnak létre a Le Petit design kreatív terében.

A program 2 turnusban folyik majd: 16-17:15 és 17:45-19 óráig

A Stylewalker célja, hogy támogassa a magyar design életet, és rávezesse az embereket a tudatos vásárlásra. Ráadásul ki ne értene egyet azzal a ténnyel, hogy jó szórakozás az V. kerület kis utcáiban bolyongva újabb kincsekre bukkanni? A karácsonyi hajrá előtt pedig most mindenkinek lehetősége lesz arra is, hogy kedvezményesen szerezze be a kinézett ajándékot, vagy hogy inspirációt gyűjtsön a későbbi karácsonyi vásárlásra.

Az eseményt most is Belváros - Lipótváros Önkormányzata támogatja, hogy így minél szélesebb közönséghez eljuthassanak a magyar designban rejlő értékek.

Résztvevő üzletek: Antonym, Buborék, Csendes A Pesti Szatócs, Decolabor, Eva’s Room, Eventuell Galéria, Insitu, Le Petit Design, Lollipop Factory Budapest, Mono Fashion, Mono Art&Design, Paloma, ÜVEG/HÁZ, wonderLAB Concept Store

A részletes programot ITT találjátok.