4 könyv, amit érdemes megvenni ajándékba, magadnak

4 könyv, amit érdemes megvenni ajándékba, magadnak

2016. nov 12.

A legjobb könyveket megint az év végére tartogatták, csak kapkodom a fejem.

hazai_1.jpg

Mostanában nagyon várom a futárok érkezését, mert több szuper könyvet is megrendeltem. Remélem, Ti is találtok köztük olyat, aminek örülnétek vagy jó karácsonyi ajándék lenne ;) 

Hazai Provence

Az építkezés óta nyomon követem a kapolcsi Hazai Provence Vendégház történetét, úgyhogy nem volt kérdés, hogy a könyvnek a polcomon a helye. Ha szereted a provence-i stílust, szeretnéd szépítgetni az otthonod, akkor ezt érdemes beszerezni. Az pedig ráadás, hogy az egyik kedvenc hazai bloggerem, Krivarics Ditta írta az előszavát. Csak online lehet megrendelni és most az előrendelők határidőnaplót kapnak ajándékba. 

provence-i-stilus-nalunk-2_1.png

Édesem süteményei

Márk Szonja süteményeit meglátva a Facebookon, mindig kedvem támad Budára indulni, hogy egyek valami finomságot a pici sütizőben. A sütemények fantáziadúsak, különlegesek, de mégsem esnek túlzásba, hanem megmarad az "otthon készült" bájuk. Tegnap szerettem volna betérni hozzá és megvenni a könyvet, de egy kis betegeskedés közbe szólt, úgyhogy még várnom kell rá... 

edesem.jpg

A következő két könyv azoknak kedvez, akik szeretnek angol nyelven is olvasni. 

World of Wanderlust

Ismeritek Brook Saward utazási blogját? Ő az a fiatal lány, aki összespórolt egy kis pénzt és neki indult a nagyvilágnak, amiről aztán blogot kezdett el vezetni. Nálam ez az utazási blogok csúcsa, nagyon szeretem. A könyv elrepít Párizsba, New Yorkba és Londonba, rengeteg tipp és tanács olvasható benne (főleg egyedül utazóknak) és arra inspirál, hogy minden napunk élményekben gazdag legyen. 

wow.jpg

The Magnolia Story

Magyarországon Feljavítók néven futott az amerikai házfelújító házaspár, Chip és Joanna Gaines műsora. Amerikában hatalmas sztárok és a múltkori bejegyzésem után kiderült számomra, hogy itthon is :) Tűkön ülök már, hogy megérkezzen a könyv és egy kicsit betekinthessek a kulisszák mögé. (Bár ez a könyv már tavasszal előrendelhető volt, én csak most találtam meg a BookDepositoryn, ahonnan Magyarországra is szállítanak, ingyen.)

magnolis.jpg

Ti melyiket olvasnátok?