Teszteltük a Biobaza természetes babaápolókat

Teszteltük a Biobaza természetes babaápolókat

2016. nov 06.

Ha babaápolásról van szó, akkor a természetesség az elsődleges szempont a választásnál. 

8dd_7088.JPG

Amikor kibontottam a Biobaza Kids csomagját, elsőként a vidám színek és a csomagoláson látható figurák, Beni és Böbe fogott meg. Nagyon kedves ahogy fürdenek és hajat mosnak ők is, így talán vonzóbb lesz a gyerekeknek a tisztálkodás.

8dd_7089.JPG

Miután kinyitottam a tusfürdőt finom édeskés illat csapta meg az orromat. A fürdetőnek és a samponnak szerintem gyümölcsös rágógumi illata van, ami hajmosás után is érezhető a baba haján. Én óvatos vagyok az illatok használatával, ha babakozmetikumról van szó, de ez kifejezetten kellemes. 

8dd_7091.JPG

A Biobaza Kids termékcsalád tagjai szinte teljes mértékben természetes összetevőkből állnak, nem tartalmaznak SLS-t, parabéneket, szappant, mesterséges színezéket és illatanyagot. Az olyan természetes összetevők mint  például a kamilla, az aloe vera, illetve az olíva- és mandulaolaj gyengéden ápolják a gyerekek bőrét és haját, a fogkrémek pedig védelmet nyújtanak a fogszuvasodás és a plakk ellen. Utóbbit egyelőre nem tudtuk tesztelni, mert Dávid még nem köpi ki a fogkrémet, tehát ez inkább nagyobb gyerekeknek való. 

8dd_7094.JPG

A hipoallergén krémet az irritációra hajlamos bőr ápolására fejlesztették ki. 99%-ban természetes összetevőket tartalmaz: van benne aloe vera, shea vaj, kakaóvaj, jojobaolaj, kamillakivonat és mandulaolaj is. Ennek nincs igazán illata, a bőrt pedig puhává és bársonyossá teszi. 

Ezeken kívül egyébként a termékcsalád tagja egy nagyobb gyerekeknek szánt fogkrém, habfürdő és hajbalzsam is. A Biobaza Kids termékeit az Auchan polcain találjátok meg.