Maison x Aranka Bandula, avagy táskát terveztünk anyukáknak

Maison x Aranka Bandula, avagy táskát terveztünk anyukáknak

2016. okt 31.

Bemutatom nektek a közreműködésemmel megálmodott mamitáskát, fogadjátok szeretettel! :) 

taska01.JPG

Amikor Bandula Aranka táskatervező felkeresett azzal az ötlettel, hogy hozzunk létre közösen egy praktikus és stílusos táskát anyukáknak, örömmel vágtam bele a tervezésbe. Nagyon élveztem a feladatot, hiszen átgondolhattam azt, hogy nekem mire van szükségem egy táskában anyukaként, minek örülnék és mi tetszik, majd összeültünk és megosztottuk egymással az ötleteinket, játszottunk kicsit az anyagokkal és a színekkel, a végeredményt pedig egyszerűen imádom :)

taska07.JPG

A Madre névre elkeresztelt táska többfunkciós, hiszen többféle élethelyzetben, sőt többféle életszakaszban kell helyt állnia - szerettem volna, ha nem egy klasszikus pelenkázó táskát készítünk, hanem egy olyan darabot, ami egyaránt viselhető friss anyukaként, egy baráti találkozó alkalmával, később pedig akár a munkahelyen is megállja a helyét. 

taska03.JPG

Jó minőségű műbőrből készült, vízálló és mosógépben mosható (így nem gond a Túró Rudi-baleset sem), a belseje pedig menő tengerészcsíkos bélést kapott. Az alsó felén található egy hatalmas zseb, amely könnyen kicipzározható, így gyorsan hozzá lehet férni az olyan apróságokhoz, mint például a bérlet, a zsebkendő, telefon vagy kulcs. Belül két méretes zseb nyújt lehetőséget arra, hogy rendszerezzük a felszerelésünket és így mindig kéznél legyen a pénztárca vagy a nedves törlőkendő. 

taska02.JPG

Ugyanakkor elhelyeztünk benne egy karabinerrel rögzíthető kisebb táskát, amiben elfér néhány pelenka, a popsikrém, törlőkendő, receptek. Mivel lecsatolható, így nem kell hosszasan pakolászni, hanem a fontos alapfelszerelés könnyedén átadható apukának vagy a nagyszülőknek.

taska04.JPG

taska05.JPG

taska06.JPG

Többféleképpen viselhető: válltáskaként, a babakocsira akasztva, kézben tartva vagy (ami a kedvencem) hátizsákként. Itt pedig Dávid úgy döntött, inkább most inkognitóban maradna :)

taska10.JPG

taska11.JPG

taska12.JPG

Bár általában babakocsival sétálunk, amikor hordozóval indulunk útnak, akkor nagyon jól jön, ha táskámat a kezemben tudom tartani vagy lazán a vállamra akaszthatom.

taska16.JPG

A pántokat lejjebb csatolva máris kényelmes hátizsákká alakítható:

taska15.JPG

Szeretem benne, hogy jól tele lehet pakolni, de ha kevesebb holmi van nálam, akkor kisebbre hajthatom. Egyszerre laza, de ugyanakkor elegáns. Puha, mégis strapabíró és úgy veszem magamra, ahogy épp a kedvem tartja. Három különböző színű anyagból raktuk össze, ami így szerintem nagyon meleg hatású, igazi őszi darab lett, de más színekben is szabadon rendelhető. 

taska13.JPG

taska14.JPG

Remélem nektek is tetszik, mert mi nagy örömmel és szeretettel készítettük el! Ha szeretnétek Ti is ilyet, akkor KATTINTSATOK IDE :)