Névre szóló pici cipők

Névre szóló pici cipők

2016. okt 30.

A hűvös időszakban otthon sem maradhatnak cipő nélkül a pici lábak. 

8dd_7195.JPG

Sokat keresgélem, hogy megtaláljam a legmegfelelőbb benti cipőt Dávidnak. Olyat akartam, ami szellőzik és nem csúszik a talpa. Épp ekkor ismertem meg Szofit, a bájos babacipőt. 

Körülbelül  másfél évvel ezelőtt született meg Tóth Judit kislánya, Zsófi, aki rengeteg örömet adott már szüleinek és arra inspirálta anyukáját, hogy létrehozza a Szofi babacipő márkát. Itt minden darab egyedi, mert a vásárlóval közösen alkotják meg. Persze lehet előre megtervezett modellek közül válogatni, de Judit nagyon rugalmas a színek, a minták és a hímzések terén. A farmercipő pedig igazi különlegesség!

sophie01.png

Én egy benti használatra szánt szandált választottam Dávidnak. Nem vagyok egy nagy minta-rajongó, ezért semmilyen figurát nem kértem rá, viszont az egyik pántra rákerült a neve. 

Mi is, mint minden vásárló, egy személyre szóló levél kíséretében kaptuk meg a szandált, ami még kedvesebbé teszi az egész márkát. Judit ebben elmagyarázta, hogyan kell karban tartani a szandált: érdemes rendszeresen tisztítani puha, nedves ronggyal, a talpát havonta körömkefével átdörzsölni, hogy továbbra se csússzon.

Körülbelül egy hónapja használjuk napi szinten és semmi változást nem látok rajta, pedig nyúzza rendesen. A kis réseken keresztül remekül szellőzik a lába, miközben a puha bőr melegen tartja és kényelmes járást biztosít. Sőt, biztonságos is, mert a talpa csúszásgátlós, ami nagyon fontos szempont egy egyévesnél. 

A pánton található hímzés kifogástalan minőségű, nem foszlik a kúszás, mászás, szaladgálás ellenére sem. 

8dd_6957.JPG

És mi lesz a névre szóló cipőcske sorsa, ha már kinövi? Ezt biztosan elteszem emlékbe!

>>> Ha kíváncsi vagy a Szofi babacipőkre, akkor kövesd a Facebookon vagy nézz körbe a weboldalon! <<<