Saját üzletet kaptak a gömblámpák a belvárosban

Saját üzletet kaptak a gömblámpák a belvárosban

2016. okt 24.

A hideg évszakokban nincs is jobb dekorációja a lakásnak, mint egy színes gömblámpasor!

cotton01.jpg

Éppen esett az eső, amikor a belvárosban sétáltunk Dáviddal és ezen a borongós napon kis oázisnak tűnt a Cotton Ball Lights fényes, színes, meleg üzlete. Be is mentünk gyorsan és nem bírtam betelni ezzel a rengeteg színnel! 

cotton02.JPG

A márka nem ismeretlen, eddig azonban csak online, a ClassHome webshopján keresztül lehetett elérni. Nemrég nyílt meg a Szervita téri üzlet, amelynek az első felében a színes gömbök sorakoznak, hátul pedig design termékek kaptak helyet. Kincsesbánya karácsony előtt :) 

img_6407.JPG

8dd_6955.JPG

8dd_6974.JPG

Régóta nagy rajongója vagyok a gömblámpáknak, mert hihetetlenül hangulatossá és vidámmá tudják tenni a lakást. Nappal dekorál, este felkapcsolva pedig meghitt világítást nyújt. Nem kell belőle minden évszakban újat venni az épp aktuális ízlésünkhöz igazodva, elég csak a gömböket vagy egy részüket lecserélni. Nekem van itthon egy kis dobozom, és abban gyűjtöm azokat a gömböket, amiket valamiért már kicseréltem egy másik színre.

Most sem jöhettem el üres kézzel, Dávid segített a válogatásban :) 

8dd_7016.JPG

A kínálat elég széles, mert vannak egyenes és körbefutó lámpasorok, amelyekre 10, 20 vagy 35 darab gömböt lehet egyenként összeválogatni. Az én kosaramba végül ezek kerültek:

img_6413.JPG

A sötétkék és fekete szín elegáns hangulatot teremt, míg a barna melegséget hozott a dolgozóasztalom köré. 

Érdemes az üzlet hátsó felében is körbenézni, mert itt kaptak helyet olyan kiegészítők, amelyek ajándéknak is tökéletesek, de a saját lakásunkat is feldobhatjuk velük. 

cotton03.jpg

Megtalálhatóak a Haboo kötött puffok (amelyről ITT írtam korábban), vagy az általam imádott Snowpuppe lámpák (erről pedig ITT írtam), de vannak papírzsákok, öntapadós tapéták, párnahuzatok, bögrék, növénytartók, órák és még sorolhatnám. 

8dd_6987.JPG

8dd_6989.JPG

8dd_6997.JPG

8dd_6998.JPG

8dd_7007.JPG

8dd_6984.JPG

 

Ha megtetszett, nézzetek körbe Ti is ebben a vidám és nagyon stílusos boltban!

Cím:
Cotton Ball Lights
5. kerület Szervita tér 3.