2 menő dekoráció a gyerekszoba falára

2 menő dekoráció a gyerekszoba falára

2016. okt 17.

A gyerekszoba fala hatalmas üres vászon, ami elegendő felületet ad a kreatív megoldásoknak. 

8dd_6529.JPG

Képzeljük el, hogy bekerült a gyerekszobába az ágy, a komód, a pelenkázó, a szekrény. Szép az eredmény, azonban igazán nem ettől lesz stílusa, egyedi hangulata a szobának, ahhoz ugyanis nagyban hozzájárul a fal is. Ragaszthatunk rá matricákat, készíthetünk egyedi festést vagy kitehetünk képeket. 

Most két olyan dekorációt mutatok meg nektek, amely egy kis vidámságot, színt és különleges hangulatot ad hozzá a szobához. 

Anabee babafogas

Úgy vettem észre, hogy külföldön gyakori és népszerű eleme a babaszobáknak az egyedi fogas. Itthon az Anebee design készít ilyeneket. Amikor először posztoltam róla a Facebookon, akkor sokan nem értették, hogy miért jó ez, hiszen drágább, mint egy sima fogas. Igen ám, de ez nem egy sima fogas és nem is arra való, mint azok, amiket beakasztunk a szekrénybe. Ez ugyanis fogas és dísz egyben.

8dd_6522.JPG

Rákerülhet a kedvenc kinőtt babaruha vagy egy különleges, ünnepi darab is. Én most egy kis csillagos pólót akasztottam rá, ami jó emlék nekünk a nyaralásról. 

Babyberry felirat

A babyberry a Lagom márkával közösen tervezett néhány feliratot a babaszobákba. Ezek mind kézzel készülnek úgy, hogy egy hajlított drótot bevonnak puha, színes pamutfonallal. Természetesen egyedi feliratokat is el lehet készíttetni, én viszont egyből beleszerettem a Jó éjt feliratba, főleg azért, mert végre magyar szöveggel találkoztam :) 

8dd_6521.JPG

Nálatok mi van a gyerekszoba falán?