Teszteltem az Inecto kókuszos termékeit

Teszteltem az Inecto kókuszos termékeit

2016. okt 13.

Múltkor az argánolajos hajápolókat teszteltem, és olyan sokan írtátok, a kókuszos is szuper, hogy ki kellett próbálnom :) 

inecto01.jpg

Az Inecto Naturals vegán és állatkísérlet-mentes termékei egyszer már beváltak a hajamon, úgyhogy a testápolási krémek már eleve jó ponttal indultak nálam. Egy kézkrémet, hidratálót és tusfürdőt teszteltem most. 

A kézkrém organikus kókuszolajat tartalmaz, és felkenés után nem marad tőle zsíros, csúszós vagy ragacsos a kéz. Ez mondjuk a minimum, ami egy kézkrémtől elvárható. Az viszont külön tetszik nekem, hogy bár finom kókusz illata van, ezt pár pillanattal később már nem is érzem a kezemen. Kellemesen ápol, azonnal selymessé teszi a bőrt, sőt a körmökre is alkalmazható. 

8dd_6810.JPG

A hidratáló elég méretes kiszerelés, tényleg jó sokáig elég ez a krém. Én első sorban a karomon és a könyököm használtam, mert ott gyakran kiszárad a bőröm. Nagyon könnyed állagú, nem kell dörzsölni az egyenletes eredményhez. Azonnal beszívódik és az első használat után érezhetően puhábbá és hidratáltabbá teszi a bőrt. Szerintem télen nagyon jól jön egy ilyen krém!

8dd_6812.JPG

Az a nagyszerű ebben a tusfürdőben, hogy puhává és hidratálttá teszi a bőrt, tehát megspórolhatunk egy kör krémezést. Bár ennek az illata valahogy kevéssé kókuszos, mégis nagyon finom, természetes és nyugtató illat lengi be tőle a fürdőszobát. Fürdés után viszont inkább a puha bőr dominál és nem az erőteljes illatfelhő. 

8dd_6813.JPG

Nem csak a kellemes élményért érdemes most Inecto Naturals termékeket vásárolni, hanem azért is, mert ha november 30-ig legalább két terméket vásárolsz, akkor azzal a Budapesti Állatkert lakóit is támogatod és még értékes nyereményeket is nyerhetsz! A nyereményeket és a játék részleteit ITT találod. 

Az Inecto Naturals-t megtalálod a Rossmann, a DM, az Auchan és Tesco üzleteiben.