Magasra tette a lécet a Mommy Mia

Magasra tette a lécet a Mommy Mia

2016. okt 08.

Egy tökéletes baba-mama dobozzal köszöntötte az őszt a Mommy Mia.

mommy01.JPG

Egy meglepetés dobozban mindig van valami olyan, aminek épp nem veszem hasznát... Vagyis, most már azt kell mondanom, hogy nem mindig, ugyanis a mostani Mommy Mia tartalma egytől egyig betalált. A bontogatás nagyon jól feldobta a hét közepi esős, hideg napot!

Nézzük, mi volt a dobozban!

Hadd kezdjem azzal, aminek a legjobban örültünk, ez pedig a Kismackó könyv. Volt már egy ilyenünk (Kismackó az állatfarmon) és jelenleg ez Dávid kedvence, úgyhogy éppen a doboz érkezését megelőző napon gondoltam arra, hogy be kéne szereznem a sorozat másik darabját is. És láss csodát, másnap ott lapul a Mommy Mia dobozban a Kismackó a lovagi tornán :) 

mommy02_1.JPG

A BIBURI egy memóriakártya játékot tett a dobozba. A kemény kártyákra imádni való fekete-fehér grafikák kerültek, így azokat jól látják a legkisebbek is. Bár mi még nem tudunk vele a szabályoknak megfelelően játszani, párkereső és állatfelismerős játéknak már most tökéletes. 

mommy03_1.JPG

A gyerekjátékok mellett volt a dobozban egy MOM feliratú rózsakvarc karkötő az RM ékszertől. Szeretem az ásványokból készült ékszereket, pozitív a rezgésük, ha értitek, hogy mire gondolok... 

mommy04_1.JPG

A másik három terméket én úgy nevezem, hogy a hasznosak. A CaoNatur Baby a mindenki által ismert Caola új termékcsaládja, amely a népi gyógyászatban is ismert természetes hatóanyagokra alapozva védi a baba bőrét. A folyékony hintőpor nagyon izgalmasan hangzik, még nem volt alkalmunk kipróbálni, de az ígéret szerint szárazon tartja a hajlatokat. 

mommy07.JPG

A HERBioticum BabaMama védőkrémet azóta használjuk és tökéletesen helyre hozta Dávid kipirosodott bőrét, úgyhogy tényleg hasznos meglepetés volt.

mommy06_1.JPG

A Töpfer organikus tejpépet eddig nem ismertem, de nagyon kellemes ízű, könnyen beilleszthető az étrendbe. Tejpép por mindig van itthon, talán ezentúl ilyen is lesz... 

mommy05_1.JPG

Ezeken kívül néhány szuper kuponnal is gazdagabbak lettünk például a Monkie, a Nobile és a Kidsdream webshopjába.

A mostani Mommy Mia csomag különlegessége egyébként az volt, hogy kétféle verzióban készült. A már megszokott dobozban a kisebb gyerekek kapták a meglepetést, míg az ovisoknak ezúttal nagyon menő hátizsákban érkeztek a termékek. A zsák rókás grafikáját a Debaba Kraft készítette. 

Mi is kaptunk extra ajándékként egy ilyen zsákot, Dávid azonnal belepakolta a kis holmiját és felkapta a hátára. Nagyon csodálkoztam, nem tudom, honnan tudta, hogy ezt a hátára kell venni :) Persze ő még messze van az ovitól, úgyhogy hamar levettem róla, mert akkora majdnem, mint az egész gyerek :) 

ovis.png

Köszönjük Mommy Mia, tényleg szuper lett!