Varázslatos tengeri világot álmodott meg a Kamorka

Varázslatos tengeri világot álmodott meg a Kamorka

2016. okt 06.

A Kamorka egy olyan világot álmodott meg őszre, ahol a gyerekek az óceán partján sem fáznak. Csodálatos a végeredmény!

kamorka_44.jpg

Az őszi-téli kollekciókat általában az erdők, a falevelek, a hó és hasonló dolgok inspirálják. Igazán üdítő, hogy a Kamorka ismét valami nagyon eredetivel rukkolt elő: Dömény Klaudia új kollekcióját az Észak-Atlanti-óceán partja és az ott élő bálnák ihlették. 

A ruhák szürke, tengerzöld és kék színekben pompáznak, amelyek egy hűvös, szeles, köves tengerpart képét idézik meg. A méhviasszal impregnált vízlepergetős anyagok praktikus viseletet biztosítanak a nedves időben, míg a puha, bundás, illetve kézzel kötött organikus pamut és gyapjú ruhadarabok átmelegítik a gyerekeket. 

kamorka_02.jpg

kamorka_05.jpg

kamorka_12.jpg

kamorka_16.jpg

kamorka_23.jpg

kamorka_27.jpg

kamorka_30.jpg

kamorka_52.jpg

kamorka_55.jpg

A kislányoknak tervezett bálnamintás, misztikus víz alatti világot idéző ruha gyönyörű színfoltja a hazai designer kollekcióknak!  

kamorka_09.jpg

kamorka_08.jpg

A laza sziluettek, könnyed esésű anyagok kényelmes alapot biztosítanak a játékhoz, miközben a kapucni vagy épp a magasított nyak védi őket a zord időjárástól. 

kamorka_57.jpg

A gyerekek mellett az anyukák is örülhetnek, ugyanis számos női darabbal is bővült a kínálat, de erről majd egy másik bejegyzésben írok :) 

>>>Ha van kedvetek, kövessétek a Kamorkát a Facebookon is!<<<