Ismerkedés a Lirene arcápolókkal

Ismerkedés a Lirene arcápolókkal

2016. sze 22.

Kipróbáltam a lengyel Lirene hidratálóját és micellás arclemosó géljét, kellemes meglepetés volt. 

lirene01.JPG

Két arcápolót vittem csak magammal Olaszországba a nyaralásra, ez a Lirene cseresznye és citrom hidratáló krém és az igazi újdonságnak számító micellás arclemosó gél volt. Mindkettőt megszerettem, noha az egyik nekem nem igazán vált be hosszú távon. 

Micellás arclemosó gél

A termék különlegessége abban rejlik, hogy nem egy micellás vízről van szó, hanem gél állagú. Ezt egy pumpás adagolóval lehet kinyerni a flakonból, ami így nagyon költséghatékony választás, ráadásul elég kevés is elegendő belőle. Én egyből vattakorongra szoktam nyomni és úgy tisztítom meg vele az arcomat.

lirene02.JPG

Finom az illata, nagyon lágy, gyorsan felszívódik és tökéletesen tisztít. Dörzsölés nélkül eltávolítja a sminket, tényleg csak át kell futnom vele az arcomon és a vattán máris látszik, hogy minden festék lejött a bőrömről. Tonizáló hatása is van, talán ezért érzem mindig úgy, hogy használat után picit húzódik a bőröm. Ilyenkor jól jön a hidratálás.  

Cseresznye és citrom hidratáló krém

Bár azonnal megkedveltem ezt a krémet, úgy gondolom, hosszabb távon nem vált be az én bőrtípusomra. Ez is nagyon lágy, frissítő krém és isteni az illata. Rendkívül könnyen fel lehet kenni, szinte az az érzésem van, hogy magától szétoszlik az arcomon és azonnal felszívódik. Nem hagy zsíros érzést.

Nappali és éjszaka krémnek is ajánlják. Bár a közvetlen hatása kellemes, a nyaralás végére nagyon kiszáradt az arcbőröm, tehát nekem valamiért nem passzolt.

lirene03.JPG

Ha Ti is szeretnétek kipróbálni a Lirene arcápolóit, akkor megtaláljátok őket a Rossmann és az Auchan üzleteiben (elég baráti áron).