Kibontottuk a második FeMini Box-ot

Kibontottuk a második FeMini Box-ot

2016. sze 19.

A női meglepetés doboz kitalálói az első két kiadással az anyukákat célozták meg, úgyhogy kíváncsian várom a folytatást, hogy mit tartogatnak másoknak!

femini01.JPG

No, de most még maradjunk a második doboznál! Az első doboz a kisbabákat vette célba (erről itt írtam), míg ez a mostani a kisgyerekeknek szólt. Mivel úgy éreztem, hogy az előző tartalmát Dávid már picit kinőtte, így nagyon vártam a mostanit, remélve, hogy jobban passzol majd az érdeklődési köréhez. Ilyen szempontból kicsit vegyes érzéseim voltak a bontogatás közben, mert nem igazán találtam benne olyan játékot, ami lekötné pár másodpercnél tovább. Ezen túlmenően viszont néhány hasznos holmival gazdagabbak lettünk, amiknek én igazán örültem, ő pedig örülhetett az örömömnek :)

Annyi különlegessége volt a kisgyermekes kiadásnak, hogy rögtön két doboz közül lehetett választani. Előzetesen természetesen csak a tervezők nevét tudhattuk, a pontos termékek most is meglepetések voltak. Hozzánk a kettes számú doboz érkezett. Kicsit meg is zavarodtam a dobozban található magazint olvasgatva, hiszen abban mindkét box tervezőit bemutatták... Végül azért összeállt a kép, nézzétek mik voltak benne!

femini02.JPG

  • a Szamóca egy cuki, vékony cicás sapkát rejtett a dobozba, ami fiúknak és lányoknak egyaránt jól áll. 
  • a Rózsa Műhelye apró, textilből készült gyümölcsöket készített, amivel jelenleg nem nagyon tudunk mihez kezdeni, de talán majd egyszer megtaláljuk a helyét. 
  • a KisTojás hátizsákjának nagyon örültem, mert Dávid még csak 3 hete jár, de már látom magam előtt, ahogy majd egy táskával a hátán megy. Talán épp ezzel! 
  • a Pocket Trailer a szívem egyik csücske, sőt nemrég én is azok a blogger anyukák között voltam, akik megtervezték a saját kismotor hevederüket. Most pedig már egy felragasztható matricánk is van! :) 
  • a Baniko béka figurája nagyon aranyos, én őszintén szeretem az ilyen kézzel készült, egyszerű, de mégis fantáziadús játékokat! (Kár, hogy Dávid már kinőtt az ilyenekből.)
  • a Crochet Love egy képtartó fali dekorációt tett a dobozba, az elefánt és a lufi közé kis facsipeszeken lehet elhelyezni a fotókat. Szuper ötlet, bár arra még nem jöttem rá, hogyan lehet ezt rögzíteni a falon :) 
  • végül a Judittoo ujjbábjai kerültek elő, amik imádni valóak és most talán ennek örültem a leginkább, mert Dávid nagyon szeret bábozni. Szerintem a malac és a farkas sokszor elő fog még nálunk kerülni!

femini03.JPG

Kíváncsi vagyok, hogy nektek milyen élmény volt a Kisgyerekeknek szóló FeMini Box, úgyhogy ha van kedvetek, írjátok meg kommentben!