Pasztell mesevilág

Pasztell mesevilág

2016. sze 05.

Igazi baba-álomvilágot teremt a Babies on Board a gyerekszobákban! A márka a szeptemberi Pici Piacon fog élőben is bemutatkozni.

maison_blog.jpg

Többek között azért vagyok nagyon hálás, hogy a Pici Piac egyik zsűritagja lehetek, mert így olyan csodálatos márkákat ismerhetek meg, mint például a Babies on Board! Verhóczki Dóra álmodta meg a pasztell színekben tündöklő dekorációkat, az első elkészült darabokat pedig egy kávé mellett mutatta meg nekem. Bájos, ízléses és minőségi termékekről van szó, amiket látva kicsit megszakadt a szívem, hogy Dávid már kinőtt az igazi "babaságból"... Mindenesetre ismerjétek most meg őt, utána pedig szeptember 11-én irány a Pici Piac és keressétek a Babies on Board standját!

dsc_6865-2.jpg

Miért döntöttél úgy, hogy belevágsz a Babies on Board-ba? Tudom, hogy teljesen más területen dolgoztál korábban… Mesélj kérlek erről!

Így van, közgazdász végzettséggel teljesen más pályán indultam el. 9 évig bankban dolgoztam senior vállalati kapcsolattartóként. Szerettem a munkám, de végig ott volt a fejemben a nagy vágyam, egy saját vállalkozás, csak vártam a megfelelő időzítést.

Ami az előzményeket illeti, aki ismer, tudja, hogy nagyon szeretem a gyerekeket, imádok gyerektársaságában lenni és ez már így volt a kisfiam születése előtt is. Olyan dolgot szerettem volna létrehozni, ami Velük kapcsolatos és nekik szól! A történet másik része, hogy kislány korom óta érdeklődöm a textíliák, a divat és a lakberendezés iránt: bújtam a magazinokat, a textilekről szóló cikkeket és gyakran megesett, hogy szabadidőmet a helyi varrónőnél töltöttem, hogy megvarrja nekem a konkrét megálmodott ruhát. :)

Idővel megszületett az ötlet, hogy hogyan tudnám kiolthatatlan szenvedélyem összepárosítani a munkával! Érdeklődésem középpontjába a babaszoba lakberendezés került; megállás nélkül külföldi és magyar oldalakat, könyveket, újságokat, böngésztem, textil- és divattrendekkel ismerkedtem, kiállításokra jártam a témában, bababarát textilek után kutattam. Intenzív varrókurzusra iratkoztam be, hogy még több anyagismeret sajátítsak el babatextil témában, megismerjem a varrási technikákat. Majd varrónőt és hímzőt kerestem, közben pedig sok tanulással, sok ötletből és elképzelésből megszületett a Babies on Board!

Hogyan fogadták az ötletet az ismerőseid, a családod?

Nagyon tetszett nekik az ötlet és a felvázolt elgondolás is! A családom és a barátaim biztatása kellett ahhoz, hogy bele merjek vágni az új kihívásba. Nagyon sok erőt adott végig ez nekem, arról nem is beszélve mennyi segítséget és támogatást kaptam/ kapok most is Tőlük! Természetesen a kész kollekcióimat is ők látták elsőként, nagyon meg voltak elégedve a végeredménnyel, velem együtt bíznak a márka sikerében és ennél jobb energiákat nem is kívánhat magának az ember! :) Kocsis Petra, grafikus barátnőmről hadd tegyek név szerint is említést, aki szakmaiságával hétről hétre segítette a márka megszületését!

showroom-1.jpg
Hogyan jellemeznéd a megvalósított kollekciókat? Milyen termékek közül lehet válogatni?


Kezdettől fogva határozott elképzelésem volt a koncepcióval és termékpalettával kapcsolatban. Ezekből az elvárásokból a termékfejlesztés során sem engedtem, sőt fokozatosan egyre magasabb elvárásaim voltak mind magammal és mind a termékeimmel szemben. Olyan babaszoba enteriőrt képzeltem el, amelyben a pasztell, finom színek, különösen jó minőségű anyagokkal egy igazán gyermekközpontú, harmonikus környezetet teremtenek. Kisfiam és barátai, illetve az ő meseviláguk segítettek a szerethető figurák megálmodásában, akiket az újszülöttek még csak színeik vagy hímzésük miatt figyelnek, tapogatnak hosszasan, de később a gyermekek már mesét szőnek, vagy barátként játszanak velük.

A felhasznált textíliák mindegyike 100% pamut, a rajtuk lévő vidám feliratok és minták igazi finom hímzéssel és sok kézi munkával készültek. Lehetőséget teremtettem az anyukák számára, hogy tudjanak hálózsákból és takaróból 100% pamut belső töltetet is választani, hogy a kisbabák bőrével közvetlenül érintkező termék a lehető legfinomabb legyen.

dsc_8371.jpg
A kollekciómmal jelenleg egy teljes babaszobát otthonossá tudunk tenni. A kicsiknek van hálózsák, pelenkázó matrac, a nagyobbaknak takaró, játéktároló. Vannak dekorációs darabjaim, ezek a függönyelkötők, ágyrácsmasnik, faliképek, lámpaburák és kispárnák, amik igazán feldobják minden egyes szett hangulatát.

Neked személy szerint van kedvenc Babies on Board kollekciód? 

Minden kollekció nagyon közel áll a szívemhez, hisz minden egyes termék saját stílusommal összhangban készült. Amiről mesélnék, ha egyet ki kell emelni, az a Tutu Cute kollekció, aminek nincs fiús párja és picit eltér a egységes 4 szettől.

tutu_1.jpg

Itt a főszerep a kis balerináké, a textileken egy fehér kisegérlány jelenik meg tütüben:) A kollekcióban a rózsakvarc, fehér és arany szín párosul. A dekorációk is kis balerináknak készültek: tütü függöny elkötő, kézzel festett, vintage képkeret és csillogó arany feliratos táblakép, tüll masnis tároló is megtalálható a dekorációk között. A párnákat, takarókat, hálózsákokat egy gyönyörű arany díszcsík teszi igazán elegánssá.

Hogyan tudod a gyerekneveléssel összeegyeztetni az induló vállalkozást? Ilyenkor mindig rengeteg feladat van.

Valóban nem láttam előre, hogy ennyi időre és energiára van szükség ahhoz, hogy életre keljen, elinduljon a márka. Jelenleg a munkáim egy részét éjjel végzem, nappal továbbra is elsősorban anya vagyok. Ahova csak lehet, magammal viszem kisfiamat, Balázst is. Most kezdi az óvodát, így most már tudok majd nappal is több időt fordítani a márka további építésére. Még mindig sok új feladat vár rám, most kell megismertetni a termékeket minél szélesebb körben, arról nem is beszélve mennyi tervem/ötletem van, amit még szeretnék megvalósítani. 

dsc_8253.jpg

dsc_8148.jpg

dsc_8044.jpg

dsc_8025.JPG

A Pici Piacon fog a márka először élőben debütálni. Mi mindennel várod az érdeklődőket?

Nagyon örülök és várom már a Pici Piacot, ahol a látogatók élőben meggyőződhetnek a termékeim minőségéről, a színekről és kedvükre válogathatnak az 5 kollekció teljes árukínálatából. Szeretném, ha engem és márkát is jobban megismerhetnének.

A bemutatkozást követően tartasz egy kis pihenőt vagy azonnal készülsz is valamilyen újdonsággal?

Egyelőre szeretném a vásárlói igényeket kielégíteni, nagyon sok az érdeklődő. Van egy-két elképzelésem, amire nem jutott idő az indulásig, mégis szeretném a későbbiekben a már kész kollekciók termékpalettáit bővíteni velük. Hogy milyen termékekre is gondolok, az még maradjon titok, mert az ölet már meg van, csak a kivitelezés várat magára. Remélem, hogy hamarosan arról is hírt adhatok majd az olvasóidnak!

>>>Ha nektek is megtetszett a Babies on Board, akkor kövessétek a Facebookon vagy nézzetek körbe a webshopon! <<<