Pici Piac dobozba zárva

Pici Piac dobozba zárva

2016. aug 21.

Bár a legutóbbi Pici Piacon nem tudtam ott lenni, egy szeletkéje most mégis házhoz jött a Mommy Mia doboz különkiadásában. 

pp02_1.jpg

Szerintem Nektek már nem kell külön bemutatnom a Pici Piacot, ami a legnagyobb hazai baba-mama vásár. A Mommy Mia doboz kitalálóival, Diával és Katával is anno itt ismerkedtem meg személyesen, amikor Dávid még csak pocakban volt. Azóta eltelt több mint egy év, és most érkezett el annak az ideje, hogy egy Mommy Mia különkiadásban csak a vásáron rendszeresen résztvevő tervezők lepjenek meg minket. 

Nézzük, hogy miket rejtett a doboz!

Muszáj a kedvenceimmel kezdeni :) Elsőként húztam ki a dobozból a ludoshka csillagszemű halat, amin egy baba számára rengeteg tapogatni való van, ráadásul picit még csörög is. Nem számítottam rá, de Dávid azonnal elvette tőlem és hosszasan vizsgálgatta az új játékot. Aznap be is vetettük, amikor hivatalos ügyeket kellett mennem intézni vele, éppen jól jött, hogy elő tudtam kapni a táskámból, amikor már fogytán volt a türelme :) 

dsc_0006a.JPG

Ez volt az ő kedvence, az enyém pedig a KarlaLina noteszek. A tervező munkái nem ismeretlenek nekem, korábban már rendeltem tőle. A Hálanapló azzal a céllal született meg, hogy ebbe rendszeresen, akár naponta feljegyezhetjük, hogy miért vagyunk hálásak. A kis füzet arra irányítja a figyelmet, ami igazán fontos a hétköznapokban! 

pp03.JPG

A másik noteszt Üzenőfüzetnek hívják, amivel a gyermekünknek üzenhetünk, hogy amikor 10-15 év múlva elolvassa, akkor hasznos "útravalót" találjon benne. Üres oldalakat kaptunk, de mennyi szuper tartalommal lehet megtölteni őket! 

A babyberry 29 darab csillag falmatricát tett a dobozba, ami azt hiszem, igazi sláger terméknek nevezhető. Nálunk is ilyen a babaszoba, épp ezért ezt én most nem tudom már hova tenni, de gondosan elraktam a bézs csillagokat, talán egyszer még felkerülnek valahova! 

Hasonlóan vagyok a Monello peluspárnával is, ami hihetetlenül puha és imádom a színét! Sajnos Dávid már kinőtt abból a korból, amikor a feje alá tudtam tenni textilpelenkákat a kiságyban vagy a babakocsiban, de ha ez már akkor is meglett volna... Hát nagyon sajnálom, hogy akkor még nem volt ilyen! :) 

pp04_1.jpg

Ezen kívül volt még a dobozban egy cseppke csíkos nyálfogó babasál, ami nem csak a nyálcsöpögés ellen vég, de a széltől is óvja a babát. Ezt még a gyakorlatban nem próbáltuk, de ami késik, nem múlik. Az ősz közeledtével ez amolyan nélkülözhetetlen darab lesz a séták során. 

A végére két "apróságot" hagytam, az egyik a NaturaLisa popsikréme, a másik pedig a NaturaMia Immun Manó olaja. A popsikrémekkel régóta hadilábon állok, mert egyszerűen nem bízom a bolti krémekben. Éppen ezért csak akkor használjuk, ha okunk van rá, például bőrpirosodás. Ez a popsikrém viszont teljesen vegyszermentes, kizárólag természetes anyagokból áll, mint a shea vaj és a körömvirág olaj. Remek alkalom arra, hogy kipróbáljuk és megismerjük! 

Az Immun Manó illóolajkeverék immunerősítő hatású. Főleg a terhesség alatt nagyon sok illóolajat ismertem meg és használtam (fontos utána nézni, hogy miket szabad ebben az időszakban, mert várandósság alatt például ezt sem ajánlják!). Az egy évesnél idősebb babákat felkészíti a zordabb időjárásra, sőt megszünteti a náthát, köhögést. 

Ezeken a termékeken kívül kaptunk kupont az összes fent említett márkához, a Me&MyMummy-hoz, a Pure Love-hoz, a Pocket Trailerhez és a Pici and the City-hez. 

Szerintem ez egy nagyon jól sikerült doboz, amiben talált magának játékot és öltözetet a baba, van praktikus kényeztető és kozmetikai termék, babaszoba dekoráció és amolyan mama-ajándék. Mindenki beletette szívét, lelkét, és ráadásként a bevételből a KORE koraszulott.com önkéntes csapata is részesült. Szuper lett!