Ezt pakold meg!

Ezt pakold meg!

2016. aug 16.

Év végéig biztosan megtalálhatóak Budapesten a Crumpler menő táskái!

rs3871_campaign2014-doozie-1_1.jpg

Amikor meghívtak a Crumpler pop-up boltjának megnyitójára, csak annyit tudtam a márkáról, hogy ismerős a neve és a logója. A megnyitóra nem jutottam el, de másnap bementem a boltba körbenézni és most már tudom, hogy miért ujjongott az egyik ismerősöm, amikor meglátta, hogy Crumpler üzlet nyílt Budapesten. 

Találkoztam már életem során jó érzékkel kialakított, minőségi és designos táskákkal, úgyhogy -őszintén szólva- a látványtól önmagában még nem emelkedett meg az adrenalin szintem a boltba belépve. Amikor viszont elkezdtem kinyitogatni a táskákat, akkor igen... Hihetetlenül praktikusak!

rs3876_campaign2014-muli-2.jpg

A táskákat azoknak a városlakóknak tervezték, akik szeretnek jönni-menni, bringázni, utazni, sokat fotózni, előkapni a laptopot vagy a táblagépet egy kávé mellett, és fontos számukra a stílus és a minőség. 

muli_photo_7500.jpg

muli_half_photo_backpack.jpg

rs3198_tcodt-001_layput-scr.jpg

rs441_pry7500-001_open-scr.jpg

the_base_park.jpg

 

Kifejezetten fotósoknak - és nekem:) -  készült a Muli, a Doozie Photo és a Proper Roady termékcsalád, amelyekben rekeszek, párnázott elválasztók és kivehető fényképezőgép tok található, hogy a felszerelés biztonságosan szállítható és a szükséges pillanatban könnyen hozzáférhető legyen.

Ezek belseje tehát úgy van kialakítva, hogy külön részt szenteltek a fotós felszerelésnek, a laptopnak, füzeteknek és egyéb felszerelésnek. Nem kell az egész táskát kipakolni ahhoz, hogy előkapd a fényképeződet, elég csak az alsó részt kicipzározni és máris kattintgathatsz. Ebbe beleszerettem, úgyhogy erősen töröm a fejem azóta rajta, hogy az olaszországi utazás előtt még be kéne szeretnem egy ilyen táskát. 

proper_roady_leather_sling_m.jpg

bavarian_boomer_weekender_content.jpg

rs2092_prylm-m-001_glamour-scr.jpg

A Red Dot Award (a megbízható minőség és design) díjas, hétvégi utazásra tervezett termékvonal, a Track Jack szintén elérhető a boltban.

A Crumplernek van egy kimondottan nőies vonala is, ez a Betty Blue és a hasított bőr Bavarian Boomer.

betty_blue_slim_laptop.jpg

Az ausztrál márka egyébként nem először jár Budapesten, most inkább teszt jelleggel érhető el december 31-ig, és remélhetőleg ez idő alatt kiderül, hogy van rá igény és hazánkban is állandósul a kínálat. 

img_4797.JPG

Crumpler pop-up bolt
József Attila utca 24. 
5. kerület