Babadesignnal debütált a női meglepetés doboz

Babadesignnal debütált a női meglepetés doboz

2016. júl 25.

Többféle tematikával jelenik majd meg a nőket célzó meglepetés doboz, a FeMini Box. Megmutatom, hogy mi volt az elsőben!

femini03.JPG

Úgy tűnik, a meglepetés dobozok virágkorát éljük, és ezzel nincs is semmi baj! A siker titka abban rejlik, hogy az újdonságokra éhes nők befizethetnek egy fix összeget, amiért cserébe csak sejtik, hogy mit fognak kapni, de a pontos termékeket akkor ismerik csak meg, amikor kibontják a dobozt. Így megvan a várakozás izgalma, a vásárlás öröme és az újdonságok felfedezésének lehetősége. Meglepetés dobozt csinálni azonban nem könnyű feladat, hiszen a legfontosabb érték az, ha a vásárló nem csalódik benne felbontás után. Erre a piacra lépett most be a FeMini Box, szerintem sikerrel vizsgázva. 

femini02.jpg

Két anyuka és designer ötlete nyomán született meg a FeMini Box. Örsi-Korényi Szilvia (Mirifay Design) és Pál Piri (Bypippa) így szeretne még több megjelenést biztosítani a hazai designerek számára, mivel saját bőrükön tapasztalják, hogy gyakran mennyire szerény lehetőségek vannak a bemutatkozásra, ismertebbé válásra. 

"Ez Magyarország első olyan meglepetés doboz szolgáltatása, ami szándékunk szerint kéthavonta kerül megjelenésre. Tartalmilag a nők érdeklődési világát célozzuk meg: baba-mama-gyermek; ékszer; szépségápolás; DIY; lakás dekor; kreatív papír dekor témakörök szerint." - írják bemutatkozójukban. 

femini04_1.JPG

Az első doboz a Helló bébi kiadás, tehát 0-1 éves gyerekek anyukáinak szól. Mivel Dávid holnap lesz egyéves, így mi már picit kifutottunk belőle, de az egyik barátnőm és az egy hónapos babája örömmel fogja használni a szuper termékeket. Lássuk mi is volt a dobozban!

dsc_6363.JPG

dsc_6364.JPG

  • a Bimbadesign egy nagyon ötletes DIY csörgőt csomagolt be (ez van a fotón összetekerve)
  • a PiciKártya egy egész csomag kártyát adott, amelyeken a babák életében mérföldkőnek számító fordulópontok olvashatóak, ami stílusos kiegészítő fotózáshoz
  • a Dream Decor egy szív formájú babaszoba dekorációt készített, nekem ez a kedvencem a dobozból
  • a KreaBaby pedig egy takarócsipeszt tett a dobozba, ami nagyon praktikus séták alkalmával, hiszen egyik oldalát a takaróhoz lehet rögzíteni, a másikat pedig a babakocsihoz

Ebben a dobozban 3 bónusz termék is volt: 

  • Bypippa egy puha nyuszipárnát rejtett a dobozba, ami jó kis szorongatni való játék a piciknek
  • a Dobozka Manufaktúra egy cumitartónak alkalmas sütiformájú dobozt szánt a mamáknak
  • míg a Matricalány egy adag cuki matricával járult hozzá az emlékek gyűjtéséhez

Plusz volt a dobozban egy magazin is, amiben egyrészt bemutatkoznak a tervezők, másrészt hazai designmárkákhoz szóló kuponokat lehet benne találni. 

Összességében egy nagyon igényesen és ízlésesen kialakított dobozt ismertem meg, amiben hasznos és szórakoztató termékeket találtam. A következő dobozra azonban szeptemberig kell várni, annak tematikáját viszont már augusztusban megtudhatjuk a FeMini Box Facebook oldaláról. Érdemes figyelni!