Ilyen lett az otthoni irodám

Ilyen lett az otthoni irodám

2016. júl 17.

Végre elkészült a kis dolgozósarok, ami egyszerű, mégis bájos és számomra nagyon inspiráló.

dolgozo01.JPG

Mostanáig az étkezőasztal egyik sarkában alakítottam ki a "munkabázisomat", ami nem volt rossz megoldás, de mégsem tökéletes. Egyik nap a férjem azzal az ötlettel állt elő, hogy szabaduljunk meg a sarokban álló gardróbtól és alakítsunk ott ki nekem egy dolgozósarkot, hiszen amióta kizárólag itthonról dolgozom, szükségessé vált. 

dolgozo02.JPG

Miután máshoz került a szekrény, levettük az oda nyíló ajtót. Úgyse csuktuk be soha, leginkább ruhákat szárítottam rajta :) Sokszor bújtam a Pinterestet és tervezgettem, hogy mi az, amire szükségem van ezen a kis területen, és mi az, ami teljesen felesleges lenne. Egy olyan otthoni irodát szerettem volna, ahol csupa inspiráló dolog vesz körbe, nem zsúfolt, inkább légies és személyes. 

Ezt a régi asztalt nem most vettük, itt állt a nappaliban, de leginkább tárolásra használtuk. Most végre az őt megillető helyre került, hiszen minden kopottsága ellenére olyan szép! 

dolgozo04.JPG

A legtöbb időt a megfelelő szék megtalálására fordítottam. Rengeteg szép darabbal találkoztam, nagyon drágán... Rengeteg kényelmetlen széket láttam, nagyon drágán... Azt tudtam, hogy nem szeretnék műanyagot, helyette legyen benne fa és rajta valamilyen szövet. Ne guruljon és ne forogjon. Végül az IKEA-ban találtam egy olyat, amire ráültem és legnagyobb meglepetésemre nagyon kényelmesnek találtam, ráadásul ár-érték arányban is tökéletesnek bizonyult. 

dolgozo03.JPG

Az asztal fölött helyet kaptak a jegyzetfüzeteim, amik szerintem önmagukban annyira szépek, hogy érdemes ilyen módon kiállítani őket. Nem mellesleg egy kis színt visznek a fehér falakra. Mellettük egy inspiráló felirat emlékeztet arra, hogy a "kevesebb több", ami az élet számos területén jelentéssel bír számomra. 

dolgozo06.JPG

Azonban a felső képtartó polc áll legközelebb a szívemhez, mert ide tettem bekeretezve a fiam lábnyomát. Az egyik képet még három hónapos korában készítettük, a másikat most. 

dolgozo07.JPG

Az asztalon csupa pozitív üzenetű és vidám mintájú tárgy van. A virágmintás irodai szettre a Vivre.hu-n bukkantam és mindig feldob, amikor ránézek. 

dolgozo08.JPG

dolgozo09.JPG

Hát ilyen lett ez a kis zug, ami csak az enyém :)