Szórakoztatóbb, mint amilyen szép

Szórakoztatóbb, mint amilyen szép

2016. júl 13.

A szendvicskiszúró forma nagyon jó szórakozás a gyerekeknek. Na jó, a szülőknek is!

szendvics01.JPG

Nem ezekkel a fotókkal fogok a Pinteresten nagy népszerűségre szert tenni, az biztos :) A Lunch Punch szendvicsnyomó formákkal picit megszenvedtem, de végül a vidám percek felülírták a kezdeti nehézségeket. Az első gond az volt, hogy minden kenyér kicsinek bizonyult a formák méretéhez képest. Harmadjára már biztosra mentem és gigaméretű szeletelt kenyeret vettem, amire már a teljes forma ráfért. 

szendvics02.JPG

szendvics03.JPG

A következő nehézséget az okozta, hogy akárhogy próbálkoztam, nem tudtam olyan szép formákat készíteni, mint a szendvicsnyomó dobozán látható. Egy szelet kenyér, két szelet kenyér egymáson, pirított kenyér... egyik se lett igazán olyan, amilyennek elképzeltem. Aztán arra gondoltam, hogy elengedem ezt a sok bénázást, hiszen nem erről kell szólnia, hanem arról, hogy Dávid jól mulasson, együtt játszunk és közben egyen is. Így végül nagyon sokat nevettünk, miközben én a kis vonatok és repülők elkészítésével ügyeskedtem, ő pedig egyből darabjaira szedte a művemet :) 

lunch.jpg

Korábban már írtam nektek arról, hogy Dávid nem egy "kisangyal" a hozzátáplálás terén, ezért igyekszem a szórakoztatóbb oldaláról megfogni az etetéseket. A Lunch Punch egy jó alternatíva erre, úgyhogy tovább kísérletezem a szendvicskiszúrókkal, és remélem hamarosan igazán mutatós finomságokat tudok az asztalra tenni. 

szendvics07.JPG

szendvics08.JPG

A Lunch Punch egyébként ökoszemléletű cég, minden termékük (és azok csomagolása is) teljes mértékben újrahasznosított műanyagból készült, BPA, ftalát, ólom és pvc mentesek. Ha megtetszett, akkor IDE KATTINTVA megtaláljátok őket.