Tedd stílusosabbá a gyerekszobát kötött puffal

Tedd stílusosabbá a gyerekszobát kötött puffal

2016. júl 08.

Sokáig szemeztem vele, és most végre itt van ez a kézzel kötött sokoldalú gyönyörűség!

puff01.JPG

Mindig úgy gondoltam, hogy a Haboo puffnak helye van a lakásunkban, nem csak kis mérete, hanem stílusa és sokoldalúsága miatt is. Lehet lábtartó, ráülhetünk, de akár pakolhatunk is a tetejére ezt-azt, ráadásul baromi jól néz ki. 

Amikor megérkezett, meglepett, hogy milyen puha az anyaga, ugyanakkor mégis mennyire masszív és formatartó darab. Nem olyan, mint egy hatalmas párna vagy babzsák fotel, úgyhogy egy felnőtt férfi is nyugodtan ráülhet, de akár rá is lehet pakolni, hiszen nem borul el. Mégis a gyerekszobákban mutat a legjobban!

puff02.JPG

puff03.JPG

Sőt, a kicsik birodalmával egyenesen csodás tesz, igazi dísze, meghatározó eleme a helyiségnek. Melegséget és vidámságot sugároz, ki tudna ennek ellenállni? 

Mivel könnyen mozgatható, így mi a gyerekszobában is használjuk, ha ott játszunk és a nappaliban is, ha könyveket nézegetünk Dáviddal. Néha én ülök rajta, néha ő. Újabban pedig már előfordul az is, hogy ha szeretné, hogy mesét olvassak neki, akkor odapakolja a puff mellé a könyveit, így jelezve, hogy szeretné őket megnézegetni. 

puff05.JPG

puff04.JPG

A Haboo puff azért áll annyira közel a szívemhez, mert pólóanyagból készült, így kellemes a tapintása és nagyon precíz a kidolgozottsága. Ez a típus jelenleg öt különböző színben kapható a ClassHome oldalán, amelyek inkább pasztellesek, mint élénkek, de így is nagyon látványosak. Én az opál kéket választottam, mert az nagyon jól passzol fiú szobába, a szürke fal pedig még jobban kiemeli. 

Gyűjtöttem a Pinterestről néhány fotót, hogy ötletet adjak a kötött puffok elhelyezéséhez:

puff12.jpg

puff13.jpg

puff14.jpg

puff10.jpg

puff11.jpg

puff15.jpg

Ha megtetszett a kötött puff, akkor keresd a ClassHome oldalán