Irány a strand a Skip Hoppal! + KEDVEZMÉNY

Irány a strand a Skip Hoppal! + KEDVEZMÉNY

2016. jún 22.

Miket vigyetek magatokkal a strandra, ha kisgyerekkel indultok neki a nyaralásnak? Összegyűjtöttem néhány ötletet, sőt most különleges kedvezményt is kaphattok a Skip Hop termékeire!

Néhány napja a Monkie üzletében jártam, mert a balatoni nyaraláshoz szükségünk volt néhány dologra Dávidnak. Az itt megtalálható amerikai Skip Hop márka szinte a születésétől kezdve elkísér minket és jó érzés látni, ahogy egyre nagyobb gyereknek való dolgokat vehetünk neki :) Nem voltam kimondottan célirányos most azzal kapcsolatban, hogy miket akarunk majd magunkkal vinni, úgyhogy volt alkalmam felfedezni a nyaraláshoz, piknikezéshez vagy strandoláshoz megfelelő holmikat. 

monkie.jpg

fotó: Instagram/andibitay

Olyan sok ötletes, hasznos és ízléses designnal kialakított terméket ismertem a válogatás során, hogy arra gondoltam, összeállítok nektek egy listát a legjobb cuccokból, amiket itt megtaláltok. A Monkie pedig olyan kedves volt, hogy felajánlott egy 20%-os kedvezmény kupont is nektek! (Ezt a bejegyzés végén találjátok.)

Úti takaró

Ez most az abszolút kedvencem! Három az egyben, hiszen vékony takaró, párna és játék is egyben. Az utazás során nagy könnyebbség, hogy a plüss takaró összehajtva párnaként is használható, ráadásul van egy füle, aminél fogva a gyerekek is magukkal tudják vinni. Nagyon könnyedén kicsomagolható, ilyenkor úgy hajtogatható, hogy a figura "arca" belülre kerül és egy homogén takaró lesz az eredmény. Ugyanolyan könnyed pár mozdulattal fordítható be az egész és zárható vissza ismét. Pille könnyű, kis helyen elfér és elképesztően puha. Annyira, hogy bevallom, tegnap még én is aludtam vele egyet... 

travel.jpg

Nedves/száraz különválasztó táska

Ez igazán jól jön a strandon, ahol egy csomagban, de mégis külön lehet tárolni a nedves fürdőruhát, a krémet és a száraz textilpelenkát.De akkor is praktikus, ha például bepisil vagy leönti magát, és ruhát kell cserélni. A babakocsira is rögzíthető kis táska lényege, hogy a nagyobb cipzáros zsebbe lehet tenni a nedves holmikat, az nem szivárog és a szagokat sem engedi ki. Mellette a hálós zsebben pedig elfér a tiszta ruha vagy egyéb kiegészítő. Kellemesebb és környezetbarátabb megoldás, mint egy nejlon zacskó...  

wer.jpg

Ételtároló termosz

Egyre nagyobb kihívás nekünk az utazás vagy hosszabb program közbeni etetés, főleg nyáron a melegben. Mindig félek, hogy amit magammal viszek, az megromlik, a hideg étel és ital pedig nagyon hamar felmelegszik. Az a nagyszerű ebben a termoszban, hogy 7 óránál tovább tartja a meleget és 5 óránál tovább a hideget. 

termosz.jpg

Ételtároló készlet

Ha már az ételeknél tartunk, nagyon jó ötlet szerintem a többdarabos hűtött ételtartó is. Ezekbe a kis műanyag dobozokba lehet tenni a bébiételt, a táska pedig hűvösen tartja őket. A dobozok összekapcsolhatóak egymással, így például az egyikbe bele lehet pakolni sajtot, a másikba pedig zöldséget, majd a kettőt együtt kínálni a babának. Jól jöhet, ha valaki hosszabb utazásra indul. 

skiphopbentoclixmealtimekit.jpg

Piknik takaró és hűtőtáska

Igazi multifunkcionális darab, amely kényelmesebbé teszi a szabadban eltöltött időt. A piknik takaró alsó része vízhatlan, a felső pedig kellemes textilből van. A legjobb az, hogy egy lecipzározható hűtőtáska is van hozzá, így egy üveg hideg ásványvíz és az összehajtogatott takarót együtt lehet vinni táskaként. 

piknik.jpgHa megtetszett valami, akkor ne késlekedj, mert most június 30-ig 20% kedvezményt kaptok MINDEN Skip Hop termékre a Monkie webáruházban. Ehhez csak annyi kell, hogy a rendelésnél használjátok a strandoljunk20 kódot. (Más kedvezménnyel nem vonható össze.) Jó nyaralást! :)