Hétvégi jegyzet 2.

Hétvégi jegyzet 2.

2016. jún 18.

Van egy amerikai blogger, Emily, akinek évek óta követem és kedvelem a blogját. Gyönyörű vörös hajú nő, immár 5 gyerek édesanyja és boldog feleség.

emily.jpg

Amolyan filmbe illő család, szép fotók, szép emberek, sok nevetés. Aztán egyik nap kiderült, hogy Emily férje rákos. Méghozzá nagyon súlyos beteg és csupán hónapjai vannak hátra. Hihetetlennek tűnt. Hogy lehet egy ilyen szép és boldog ember rákos? Hirtelen olyan valóságos lett minden, ez mégsem egy film, hanem az élet. Azt gondoltam, biztos happy end lesz a vége és az amerikai orvosok majd meggyógyítják. Emily hétről hétre beszámolt a fejleményekről, a kezelésekről, míg végül néhány napja örökre búcsút vett a férjétől. Nincs happy end, csak a gyűjtés egy nagyon bátor és erős ötgyerekes édesanyának. 

Ma teljesen másról akartam írni, de ez megváltoztatta a tervemet. Sokkal fontosabbnak tartom most azt, hogy kicsit megálljunk és tudatosítsuk magunkban a hétköznapi rohanás, idegeskedés, stressz közben, hogy semmi sem fontosabb az egészségnél és annál, hogy minél több boldog pillanatot tudjunk a szeretteinkkel tölteni. Szép és tartalmas hétvégét nektek!