Nyári pihenésre csábít a Mommy Mia doboz

Nyári pihenésre csábít a Mommy Mia doboz

2016. jún 16.

Kibontottam a baba-mama dobozt és áradt belőle a játékos pihenés és a nyári felüdülés hangulata. Megmutatom, hogy mit rejtett a Mommy Mia box!

dsc_0210.JPG

Aki rendszeresen olvassa a blogot az tudja, hogy eddig az összes Mommy Mia dobozról beszámoltam itt. Az előző összeállításból néhány dolog nem talált be nálunk, ám a mostani csupa kellemes meglepetést tartogatott. Érezhető, hogy a lányok, Kata és Dia minden építő kritikát meghallott és megfontolt, így a legjobb tudásuk és lehetőségeik szerint állították össze nekünk ezt a dobozt. Köszönöm!

img_3654.JPG

A nyári doboz természetesen a strandolás, a piknikezés és a szabadtéri elfoglaltságok köré épül. Azonnal feltűnt nekem, hogy megújult a tartalmat felsoroló és bemutató üdvözlő lap. Mostanra egy átlátható, olvasmányosabb kis füzetke lett belőle. És hogy mi volt a dobozban? 

Zokni figura a Zokni Nyunyától: Régóta szemezek a Pici Piacon a Zokni Nyunya cuki játékaival, de még sosem vettem, ezért nagyon megörültem neki, amikor megláttam ezt a vidám nyuszit a dobozban. 100% pamut zokniból készült, puha, mókás hosszú fülű játék. Épp elfér egy kisebb táskában, így bármikor előkapható, ha egy kis vidámságra van szükség. 

Fl'art szilikon nyaklánc: Anyukaként egy időre el kellett felejtenem a fülbevalókat, nyakláncokat és karkötőket, amiknek a hiánya most kezdett el picit zavarni. Nyáron néha jól esne valamivel feldobni az egyszerű ujjatlan felsőket, úgyhogy nagyon örültem ennek a nyakláncnak. Dávid nyugodtan rághatja, húzhatja, cibálhatja. Nem szakad el és arra van kitalálva, hogy a fogzási bántalmakat enyhítse. Bár először azt hittem, észre sem fogja venni rajtam, azonnal magához ragadta és már harapta is. Imádom!

dsc_0074_1.JPG

Pure mosóparfüm: Egy időben próbáltam átállni a környezetbarát mosódió használatára, aztán lassan mégis visszatértem a mosószerekhez. Ez az állatkísérlet mentes mosóparfüm viszont most ismét arra ösztönöz, hogy váltsak!

Mézes BOMB Cosmetics masszázsvaj: Bontogatás közben egy pillanatra nem figyeltem oda és Dávid máris megkóstolta a szív formájú masszázsvajat. Nem csoda, hiszen nagyon finom illata van, és az arckifejezéséből ítélve az íze sem lehet rossz :) Inkább nem követem a példáját és rendeltetésszerűen fogom használni. 

Hello Baby! Magazin: Egy kis olvasnivaló a pihenéssel töltött időre, akár strandon, akár otthon a fürdőkádban. 

Grill fűszerkeverék a DietBox-tól: Kellett egy pár pillanat, amíg tisztázódott bennem, hogy a kis műanyag tasakban nem valami illegális szer lapul, hanem grill fűszer... Tök jó ötlet, mert kedvet adott ahhoz, hogy grillezzünk a szabadban, az pedig csak hab a tortán, hogy adalékanyagoktól mentes. 

Borotalco Original dezodor: Az a jó a Mommy Mia dobozban, hogy az ember olyan dolgokat is kipróbálhat, amit amúgy a boltban nem venne le a polcról. Én például nem szeretem a fújós dezodorokat, ezért magamtól sosem választottam volna. Most viszont kipróbáltam és csillagos ötös. Finom az illata és valóban hatékony. Azt hiszem, áttérek erre. 

Vöslauer ásványvíz: Gyorsan elfogyott a melegben, eddig is szerettem a Vöslauer termékeit és ezután is. 

Ezen kívül 3 termékminta volt még a dobozban: egy NAOBAY popsikrém, egy La Roche-Posay gyereknaptej és egy bőrnyugtató balzsam. Az előbb felsorolt márkák többségéhez kedvezményeket is kaptunk, valamint a menő házikó ágyakra specializálódott Sweet Little Home és a Csinianya webshop is felajánlott egy-egy különleges kupont. 

És nektek hogy tetszett a nyári Mommy Mia doboz?