Útravaló falatok

Útravaló falatok

2016. jún 13.

Nem csak a fél lakást visszük magunkkal a sétákra, hanem a fél éléskamrát is. Na jó, csak viccelek, de néha tényleg így érzem magam. 

img_3592.JPG

Bepakolom a kis takarót, kendőt, cumit, játékot, ruhát, sapkát és így tovább, majd jön az ital, a snack és a gyümölcspürék. Amikor elindulunk a babakocsival néha tényleg úgy érzem magam, mint egy cirkuszi karaván, a bevásárlás után hazafelé pedig főleg, ha megtömött zacskók lógnak jobbról-balról. Dávid italból szerencsére csak a tiszta vizet szereti, de ételek terén egyre válogatósabb. Sokáig a natúr kölesgolyó volt a favorit, mostanra azonban már csak eldobálni való golyókat lát benne... Úgyhogy eljött a kekszes időszak, bár az abszolút kedvenc a könnyedén kiiható zacskós gyümölcspüré. 

Néhány napja finomságokkal teli csomagot küldött a Mogli, így lehetőségünk nyílt megismerni a frissen hazánkba érkező bio termékeket. Azt már gondolom kitaláltátok, hogy a csomagolást Maugli és a dzsungel inspirálta, az viszont külön érdekesség, hogy minden terméket egy gyerekekből álló zsűri tesztel és hagy jóvá mielőtt a boltok polcaira kerülnek. 

mogli.jpg

A harapnivalók nagyon magas minőségű, biogazdálkodásból származó alapanyagokból készülnek, ráadásul finomított cukor helyett bio agavészirupot, illetve bio mézet tartalmaznak. A gyümölcsös müzli szeletekhez és a grissini rudacskákhoz Dávid még kicsi, ezért ezeket én teszteltem, és nagyon finom, természetes ízük van. 

Az állatformájú kókuszos kekszből már ő is kapott. Nagyon puha vajas kekszről van szó, úgyhogy gond nélkül elfogyott egy zacskóval. Az én kedvencem mégis a bio moothie lett. Az íze valódi gyümölcsös és sokkal sűrűbb, mint amit más márkáknál megszoktam. Ez nem csak azért jó, mert tápláló és laktató, hanem azért is, mert amikor a kis babakezek rányomnak vagy rácsapnak, akkor nem fröccsen a ruhára :) 

Kipróbáltuk, megkedveltük, úgyhogy most már csak végig kell kóstolni az összes ízt a hosszú nyári séták során :)