Minimalista vadulás a gyerekszobában

Minimalista vadulás a gyerekszobában

2016. jún 12.

Sokszor írtam már arról, hogy a hazai gyerekszoba designból hiányzik a skandináv minimalista vonal. A babyberry elhozta a KidWild kollekciókkal!

kidwild01.jpg

Ha babaszobára gondolunk, takarókra vagy hálózsákra, akkor a többség valamilyen színes, állatfigura mintás kiegészítőkkel telepakolt, cuki szobát lát maga előtt. Én ezzel sosem tudtam azonosulni. Mindig a visszafogott alapszínek vonzottak (a fehér, a fekete és a szürke) és ezt egészítem ki egy-két színnel. Az állatfigurák pedig egyelőre ki vannak tiltva a takarókról és a rácsvédőről. Ilyen dekorációt viszont rendkívül nehéz hazánkban találni. Egyszerűen még nem vagyunk elég nyitottak erre az irányzatra. Éppen ezért olyan különleges számomra a skandináv ihletésű minimalista designt képviselő KidWild, amit a babyberry hozott be Magyarországra. 

kidwild_cribsheet_clouds_02.jpg

kidwild_cribsheet_trees_02.jpg

kidwild_cribsheet_woodland_02.jpg

"Szeretjük azt a világot, ahol a gyerekek tisztán, vadon és szabadon élhetnek. Káros méreganyagoktól, festékektől és rovarirtószerektől mentesen. Csupa környezetbarát, őszinte termékkel, szuper puha anyagokkal és játékos mintákkal körülvéve, amik mind-mind inspirálják a képzelőerőt." - vallja a márka, és éppen ezért minden terméke 100% organikus pamutból készül. 

crib_sheets_woodland.jpg

kidwild-gumis_lepedok-image_kicsi.jpeg

kidwild-vekony_takarok-image_kicsi.jpeg

sleepsack_aqua.JPG

kidwild_sleepsacks_combined.jpg

Egy gyerek hangulata, személyisége és érdeklődése folyamatosan változik, ezért képesnek kell lennünk arra, hogy spontán változtassunk a szobáján az ő kedve, érzelmei vagy épp az évszaknak megfelelve. A KidWild modern mintái, vidám színei pontosan ezt segítik elő, hogy szabadon lehessen a kollekció termékeit egymással kombinálni annak érdekében, hogy kialakíthasd a saját ízlésednek megfelelő enteriőrt.

kidwild_cribsheet_cats_02.jpg

Nekünk egy vékony takarónk van fa mintákkal, amit minden sétára magunkkal viszünk, hiszen egy kis zsákban tárolható. Így pont ideális arra, ha nyáron elő kell kapni a puha textilt. 

kidwilddavid.jpg