5 szuper tároló a babaholmiknak

5 szuper tároló a babaholmiknak

2016. jún 06.

A babaszoba kialakításánál az apró holmik tárolása kulcsfontosságú kérdés lehet. Ehhez adok most néhány tippet!

store2.jpg

Amikor a fiamat várva elképzeltem az ő kis birodalmát, akkor kigondoltam, hogy milyen ágya lesz, milyen pelenkázó, milyen takarója vagy milyen dekoráció a falon, de arra nem gondoltam, hogy vajon mibe fogom tenni a kisebb holmikat? Mostanra természetesen már mindennek megvan a helye és több, különböző tulajdonságú tárolónk van a különböző típusú dolgoknak. 

Összegyűjtöttem nektek a kedvenceimet és elmondom, hogy melyiket miért szeretem. 

1. puha falú doboz - H&M

hmprod_1.jpg

A fedél nélküli és puha falú tároló tökéletesen megfelel arra, hogy teledobáljam azokkal a kisebb játékokkal, amikkel Dávid mindennap játszik. Ezt nyugodtan borogathatja, gyűrheti, rámászhat, húzhatja-vonhatja a földön. Mostanra elveszítette kezdeti alakját, kicsit megrogyott, de elég olcsó (990-1290 Ft), így az ember nem annyira sajnálja. 

Nekünk szürke alapon fehér csillagmintás van, de széles a választék az egyszínűtől a mintásig. 

2. textil tároló - babyberry

A puha pamutból készült tárolók leginkább arra alkalmasak, hogy pipere holmit tartsunk benne. Nekünk kettő van és a pelenkázó mellett vannak, hogy mindig kéznél legyenek a krémek, a fésű, a lázmérő vagy az olló. Ugyanakkor a másikba nyálkendőket, sapkákat, zoknikat és cipőket dobáltam. Soknak tűnik? Simán elfért mind benne!

babyberry-little_stars-textil_tarolo-3-fele_meretben-sarga_1.jpg

Ha nektek is megtetszett, akkor keressétek ITT a babyberry-nél!

3. papírzsák - CUCC

A papírzsákban tényleg bármi elfér! Én nagyon rajongója vagyok ennek a megoldásnak, bár képtelen vagyok átlátni, hogy miket süllyesztettem el bennük, ezért csak olyan dolgokhoz használom, amiket csupán időszakosan veszek elő. Például ide tettem használaton kívüli babatakarókat, "száműzött" plüssjátékokat, babakocsira szerelhető szúnyoghálót, és még mit is? Nem tudom, de kevés helyet foglal, jól néz ki és rengeteg dologgal telepakolható. Nálunk két nagyméretű zsák van a babaszobában, egy pedig a nappaliban. 

cucc.jpg

A CUCC-nál rengeteg menő grafika közül lehet válogatni, de ha szeretnéd, akár egyedi mintás zsákod is lehet. 

4. kocka tároló - Store !t

A H&M-es tárolóval ellentétben ennek kemény falai és fedele van. Nagyon jó minőség, tartós és mutatós. Különböző színek között lehet válogatni és az elején egy-egy állatminta, csillag, repülő vagy épp szív látható. Ezt a dobozt még nem adom Dávid kezébe, direkt úgy pakoltam el, hogy ne tudja kihúzni, csak az elején látható dinót szokta piszkálgatni. Ide tettem el azokat a játékokat, amiket főleg ajándékba kaptunk, de még kicsi hozzá, így jobb, ha nem játszik velük. 

store.jpg

Később, amikor már nagyobb lesz, akkor ilyenekben szeretném majd tartani a játékait, mert sok hely van benne, mindent el lehet benne süllyeszteni, és pillanatok alatt rend lesz a szobában. 

A Store !t dobozok a Monkie webshopján vagy budai üzletében érhetőek el. 

5. könyvtartó - IKEA

A Flisat könyvtartó polc lábakon áll a földön, így a gyerekek is könnyedén hozzáférnek kedvenc könyveikhez, ki- és bepakolhatják azokat. Dávid most kezdett el érdeklődni a könyvek iránt, elég sok van már neki, ezért mostanában többször elgondolkoztam azon, hova tegyem őket, ahol látványosan kihelyezhetem (hiszen olyan szépek), ugyanakkor eléri ő is. Szerintem ez a tökéletes megoldás. 

ikea_flisat_kids-furniture-3.jpg

>> Ha tetszett a bejegyzés, akkor kövesd a Maison blogot a Facebookon is! <<