Az idei első piknik

Az idei első piknik

2016. máj 23.

Hamarosan vége a tavasznak, de csak most hétvégén lett olyan meleg, hogy végre egy picit leülhettünk a fűbe. 

monello01.JPG

Amikor meghozta a futár a Monello újdonságát, ezt a csíkos piknik takarót, akkor azonnal szerettem volna elindulni a Margitszigetre, hogy felavassam. Bár az idő szép napos volt, kiderült, hogy nagyon hűvös van még az ilyen programhoz, majd jött a rengeteg esőzés, így egészen most hétvégéig kihasználatlanul hordoztam magammal mindenhova a takarót. Igaz, elfér a babakocsi aljában, úgyhogy nem volt gond. 

monello02.JPG

Szuper hétvégét töltöttünk a Bodrogi kúriában egy esküvőn, ahol végre felavathattuk a piknik plédet is. Azt azonnal tudtam, hogy nagyon praktikus megoldás a hurcolásra, mivel egy kis zsákba összehajtogatható. Az viszont meglepett, hogy ennek ellenére kihajtogatva milyen nagy és milyen kényelmesen elférünk rajta. Ráadásul vízlepergetős anyagból készült, így nem aggódtam amiatt, mit rejt a fű alattunk :) 

monello03.JPG

Dáviddal először próbáltunk meg pihenni a fűben, ami egész jól ment, mert a takaróról nem akart lemászni, viszont a füvet azonnal tépkedni kezdte, majd a szájába tömni, úgyhogy nem sok szabad percem volt. (Az plusz jó, hogy a takarón nem tapadnak meg a fűszálak, úgyhogy indulás előtt elég volt lerázni.)

monello04.JPG

Tuti, hogy nyáron sok hasonló pikniket fogunk még csinálni, és az is biztos, hogy ez a takaró mindig velünk lesz!