Vintage piac nyílik a hétvégén

Vintage piac nyílik a hétvégén

2016. máj 17.

Ha szeretitek a vintage bútorokat és kiegészítőket, akkor ezt a vásárt ne hagyjátok ki vasárnap!

vintage03_1.jpg

A vintage stílus virágkorát éli a lakberendezésben: a raklapokból készített ágyak, a felújított bútorok, a régiesnek tűnő, ám valójában alaposan kidolgozott és szépen lefestett kiegészítők egyre több enteriőrben tűnnek fel. A Vintage Piac a stílus rajongóinak biztosít lehetőséget, hogy egy napon keresztül egy helyen válogathassanak a kisebb bútoroktól kezdve a lakástextilen át a kellékekig egyedi alkotók és különleges forgalmazók termékei közül.

vintage01.jpg

"Lesznek kész bútorok és apró kiegészítők egyaránt, lakástextilek, sőt, illóolajok is. Emellett pedig nem feledkeztünk el a kreatívkodni vágyókról sem: többféle bútorfesték és alapanyag is megvásárolható lesz a Piacon, ahol szakértő segít majd a választásban." - mondták a szervezők. 

vintage02_1.jpg

A Vintage Piacra látogatók lakberendezési tanácsadáson is részt vehetnek, ahol a stílusban jártas szakember ad majd tippeket. Workshopon próbálhatják ki a különböző festékeket: többek közt az új fejlesztésű krétafesték spray-t is. Munka közben figyelhetik meg a mesterembereket, a Vintage Piac ideje alatt az alkotók ugyanis spontán bútorfestésre készülnek.

Külön kiemelném, hogy a kiállítók között megtalálható lesz az általam nagyon kedvelt KREM-Home is, úgyhogy biztos megéri ellátogatni a vásárra. 

Szerintem ezt Ti se hagyjátok ki! 

vintage_piac.jpg

A Facebook eseményhez ITT tudtok csatlakozni, friss infokat pedig ITT találtok a Facebookon.