Mesélő takarók - Hoody Kids interjú

Mesélő takarók - Hoody Kids interjú

2016. máj 11.

Ismerjétek meg a Hoody Kids mesés takaróit és nyerjetek babatakarót a Facebookon!

hoody01.jpg

A gyerekek fantáziája végtelen, olykor csak egy kicsit be kell indítani és máris a közös játék során egész mesevilág elevenedik meg. A Hoody Kids takarói mind egy-egy mesefigurát formáznak, amit magára öltve a gyerekek elmerülhetnek a kalózok és sárkányok világában, de képzelhetik magukat kutyának, nyuszinak vagy épp szarvasnak is. 

Nem csak játékra hívja a gyerekeket, hanem a puha takaró akár az egyik kedvenc társuk is lehet, amihez jó este elalvás előtt hozzábújni. A kreatív takarókat Szablár Andrea álmodta meg. Ő mesélt nekem a márkáról, az inspirációjáról és a terveiről. Ismerjétek meg és ha megtetszett, akkor nyerjetek babatakarót a blog Facebook oldalán!

Honnan jött a Hoody Kids ötlete? Gondolom a gyerekeid inspiráltak.

Régóta motoszkált bennem az ötlet, hogy meg kéne próbálni egy saját vállalkozást építeni. Miután anyuka lettem ez az érzés csak erősödött, hogy olyan munkára vágyom, ahol az időmet én oszthatom be. A konkrét ötletben pedig a kislányom inspirált. Bármerre jártunk, utaztunk, vagy nagyikat látogattunk, a kispárnája és a takarója nélkülözhetetlen kiegészítők voltak. Innen jött a tervem és ezt gondoltam tovább. Aztán voltak napok, amikor lelkesen vetettem bele magam a megvalósításba és volt, amikor kicsit elbizonytalanodtam. De szerencsére az előbbi hozzáállás volt az erősebb és létrehoztam az egyik álmomat a Hoody Kidset.

A mesekaraktereket te választottad ki? 

Igen, a figurákat én találom ki és rajzolom meg.

hoody02.jpg

 

Milyen anyagokkal dolgozol? 

Amire, ha ránéz az ember muszáj megsimítani, mert olyan puha. Amibe jó belebújni és emellett magas minőségű és tartós anyagok.

Hány éves kortól ajánlod a mesetakarót, amikor már valóban élvezni tudják a gyerekek?

A mesetakarók 2-3 éves kortól már nagy kedvencek. A pici babákra is gondoltunk, részükre külön kollekció készült, aminek szintén jellegzetessége a kapucni.

hoody03.jpg

Te hogyan altatnád el a gyerekeidet a Hoody Kids takarók segítségével? Adj kérlek tippet az olvasóknak! 

Minden gyereknél az aktuális korszaknak megvan a maga kedvence. Kisfiamnál például a nénós autó. Innen is jött az egyik takarónk figurájának ötlete. Ha autós mesét olvasunk este, rögtön hozza is a sajátját és belebújik. Így ő is a mese részévé varázsolja magát.

A termékek közt vannak 2 az 1-ben előkék és táskák is. Ezeknek miben rejlik a különlegességük?

Szeretnénk a termékeinkbe egy kis bájt vagy vicces dolgot belecsempészni. Amitől megkülönböztethető az összes többi más helyen kapható daraboktól. Például a cicás előkénk egy tüll fodrot kapott a kislányok örömére, vagy a kutyusosnak kilógó fogacskái vannak.

hoody-bag.jpg

Hogyan tudod összeegyeztetni a vállalkozást és a családi életet? Hogyan alakítottad ki az egyensúlyt az életben? 

Most, hogy már a kisfiam is elkezdte a bölcsit, kicsit könnyebb, hogy napközben fixen legyen pár órám, ami a vállalkozásomé. A délután és az este a családé. Persze azt nem mondhatom, hogy ez mindig sikerül. Néha eljönnek velem az anyagoshoz vagy együtt rajzolunk, tervezünk. De igyekszem, hogy ne a közös időnk rovására menjen a vállalkozás építése.

Milyen újdonságok várhatóak a márka életében? Mik a jövőbeli terveid? 

Szeretném, hogy minél több családhoz jusson el a márkám jó híre. Akik már találkoztak vele, előszeretettel ajánlják tovább és azt hiszem, ennél jobb reklám nincs is. Folyamatosan tervezgetem az új termékeket és terveim közt szerepel, hogy más országokban is elérhető legyen a Hoody Kids vidám világa.

Játsszunk a Facebookon, ahol egy pihe-puha babatakarót nyerhettek! Ehhez csak írjátok meg kommentben ehhez a képhez, hogy melyik babatakarónak örülnétek!

12894395_10154045176927422_1309263684_o.jpg