Kényelmes társ az alvásban

Kényelmes társ az alvásban

2016. máj 09.

Mindig örülök, ha valami igazán minőségi, szerethető hazai terméket fedezek fel, főleg ha egy lelkes anyuka áll mögötte. A Nobile babahálózsák ilyen!

dsc_0128.JPG

A hálózsákkal mi mindig picit hadilábon álltunk. Dávid a nyár legmelegebb időszakában született, így ekkoriban nem, hogy hálózsákot, szinte ruhát is alig adtunk rá. Éppen ezért nem szokott hozzá, hogy valami legyen rajta éjszaka, a takarót pillanatok alatt lerugdossa magáról, és azt gondoltam, hogy a hálózsáknak sem örülne.

Aztán eljött az a pillanat, amikor arra gondoltam, most vagy soha, tegyünk egy próbát! Legnagyobb meglepetésemre egy picit sem tiltakozott az ellen, hogy ráhúztam a hálózsákot, azonnal elaludt és éjszaka sem ellenkezett. Én pedig nyugodt voltam amiért tudtam, hogy egy puha, kényelmes pamut hálózsákban alszik és biztosan nem fázik meg. Valahogy így kezdődött a kapcsolatunk a Nobile babahálózsákkal néhány héttel ezelőtt...   

dsc_0130.JPG

Amikor Csepreghy Rózsa felkeresett, hogy megmutassa nekem az általa tervezett és varrt babahálózsákokat, azonnal felkeltette az érdeklődésemet. Saját bevallása szerint kislánya születése után két hónappal kezdett benne motoszkálni a gondolat, hogy hiányzik az életéből a kreativitás. Ezzel párhuzamban éppen babahálózsákot keresett, de nem talált megfelelőt, és így megszületett a fejében a Nobile ötlete, amely nemrég meg is valósult. Rózsa boldog, kiegyensúlyozott anyuka lett, mi pedig csodálatos, ízléses babahálózsákokkal lettünk gazdagabbak. 

Leginkább azt szeretem ebben a hálózsákban, hogy nem csak jól néz ki, hanem praktikus is, ugyanis alulról végigcipzározható, így könnyen pelenkát lehet benne cserélni éjszaka, vagy ha úgy érezzük, picit túl melege van a babának, akkor sem kell az egészet levenni, csak épp megnyitni a szellőzéshez. Nagyon könnyen feladható a babára, tehát elalvás előtt nem jelent olyan "tortúrát" a felvétele, amitől mindig is tartottam. 

img_2970_1.JPG

fotó: Instagram @andibitay

A hálózsákok eleje designer 100% pamut, míg a hátuljuk egyszínű 100% pamut, a töltet pedig poliészter. Én ezt az uniszex szürke hálózsákot választottam, amin imádom a nagykerekű bicikli mintát! Háromféle vastagságban kapható: téli, őszi és nyári verzióban. 

Ha megtetszett, akkor a Nobile babahálózsákok megrendelhetőek a webshopon, személyesen megismerhető a Le petit design üzletében, de hamarosan találkozhattok vele a Pici Piacon is. Friss információkért pedig a Facebookon érdemes követni!