Jön a tavaszi stílusséta

Jön a tavaszi stílusséta

2016. máj 02.

Egy kis programajánló következik divat és design rajongóknak!

style.png

Minden évben próbálok részt venni a Stylewalker Day&Night programjain, több-kevesebb sikerrel (amióta Dávid van). Május 7-én ismét sétára indulhattok a tavaszi megújulás jegyében. Íme az 5 helyszín, amelyek már nagyon készülnek az eseményre!

1. Black Box Concept
Idén ünnepli 5. születésnapját a Bajcsai Viki és Iványi Péter által vezetett Black Box Concept Store. Az elegáns, letisztult üzlet olyan márkáknak ad évek óta otthont, mint az agneskovacs, a pannivessey vagy a Dyan.
Az üzlet saját brandje, az Imogen nemrég új kollekcióval jelentkezett. Ezekre a darabokra, csakúgy mint a korábbiakra is, jellemző a letisztult elegancia. A márka erőssége, hogy a jövő-menő trendhullámok mellett is mindig aktuális tud lenni, és ez a fajta időtállóság az, ami plusz értéket ad neki.
blackbox_web.jpg

2. Csendes A Pesti Szatócs
A kis bolt folyamatosan gyarapszik, bővül, és bár a belső és a külső új, a koncepció maradt! Újkori, újmódi szatócsbolt, töltve háztáji finomságokkal, válogatott portékákkal, válogatott magyar alkotóktól. Valójában egy Károlyi kert környéki kincses barlang. Mostantól újragondolt bútorok, lakásba való kiegészítők, ládák, lámpák egyedi elképzelés alapján történő átalakításával, elkészítésével is foglalkozik a Peti Szatócs, ami a @valamiproduktiv műhellyel való közös munka gyümölcseként jött létre.

csendesapestiszato_cs_web.jpg

3.CIKKCAKK Studio
A CIKKCAKK Studio is megújult. Ezentúl négyen folytatják; a Botanika és a Pompomdesign mellé bekerültek a PLAY PLANTS pozsgásai és a Shamo táskái, párnái.

cikkcakkstudio_web.jpg

4. Mono Art&Design
A MONO art & design galéria és concept store egy letisztult tér Budapest szívében, ami 2014 novemberében azzal a céllal nyílt meg, hogy a városban egy olyan izgalmas teret hozzon létre, ami egyszerre működhet galériaként és üzletként - befogadva a legkülönbözőbb művészeti projekteket. A havonta jelentkező művészeti eventek pedig csak még izgalmasabbá teszik az egészet. 

monoartanddesign_web.jpg
5. Paloma
A Paloma idén már második éve ad otthon magyar képző- és iparművészeknek. A patinás Wagner-házban található művészudvar születésnapi bulival is készül, méghozzá a Stylewalker Day&Night ideje alatt. különleges programok, palomás ajándékcsomagok, kedvezmények és finom étkek kóstolója lesz többek között.

paloma.jpg

Az üzletek által szervezett programokon és kedvezményeken kívül a nap folyamán az Olimpia Parkban megrendezett Belvárosi Családi Pikniken is képviseli az V. kerületi magyar design üzleteket a Stylewalker. Mi biztos, hogy kinézünk rá!