Alvás közben is szépülhetsz

Alvás közben is szépülhetsz

2016. ápr 24.

A cím állítása egészen evidens, hiszen az alvás önmagában is szépít, de fokozható a The Body Shop újdonságával. 

dsc_0034.JPG

Bevallom, hogy a 31. születésnapomhoz közeledve egyre többször vizsgálgatom a tükör előtt az arcomat, hogy nincs-e apró ránc rajta vagy szarkaláb a szemem körül. Eddig ezeknek nyoma sincs, talán részben azért, mert körülbelül húsz éves korom óta minden reggel hidratálóval kezdem a napot, illetve ha szerencsém van, akkor anyukám génjeit örököltem és még jó sokáig nem kell foglalkoznom a ráncosodással. 

Mindenesetre inkább a megelőzés híve vagyok, ezért is örültem meg, amikor lehetőségem nyílt tesztelni a The Body Shop egyik újdonságát, az Oils of Life éjszakai arckrémet

dsc_0035.JPG

A revitalizáló krém elegáns üvegben van, amely a külcsínről a belső értékekre tereli a figyelmet. Felkenve azonnal beszívódik, nem zsíros, természetes és puha érzést hagy maga után. Bár az illata nem a legkedvesebb a számomra, azt meg kell hagyni, hogy közkedvelt relaxáló esszencia. Valójában mostanra hozzászoktam, és nyugtatóan hat az esti rutin során. Teljes mértékben kárpótol azonban a hatása, mert amióta ezt használom, valóban rugalmasabbnak érzem a bőröm és valahogy kipihentebbnek tűnök reggelente. Nehéz azt körbeírni, hogy mitől tűnik másnak az arcom, egyszerűen kisimultabb és üdébb. 

A krémben 3 magolaj van, amelyek revitalizáló hatásukról ismertek: 

  • Fekete köménymag olaj Egyiptomból, mely magas koncentrációban tartalmaz antioxidánsokat  
  • Csipkebogyó olaj Chiléből, mely regeneráló Omega 3 és 6 zsírsavakat tartalmaz
  • Kaméliamag olaj Kínából, mely természetesen gazdag tápláló olajsavakban

Ezeket 7 esszenciális olajjal kombinálták, mint például a levendulaolaj, a narancshéj olaj vagy a római kamillaolaj. 

Az Oils of Life termékcsalád újabb tagja tehát maximálisan beváltotta a hozzá fűzött reményeimet. Egy alapos arctisztítás után ez a minimum, amit megtehetek esténként a bőrömért, sőt az ilyen krémek teszik igazán élvezetessé a rutinszerű dolgokat.