3 reggeli csodafegyver fáradt mamiknak

3 reggeli csodafegyver fáradt mamiknak

2016. ápr 18.

Van úgy, hogy reggel belenézek a tükörbe és legszívesebben visszafeküdnék aludni. Egy nyolc hónapos baba mellett viszont ezt nem tehetem meg... 

dsc_0041.JPG

...úgyhogy inkább gyorssegélyhez kell nyúlnom. Éreztétek már hasonlóan magatokat?

Otthon sosem sminkelek, amikor azonban kimegyek az utcára, akkor mindig. Ez így volt Dávid érkezése előtt is, és utána sem szerettem volna ezen változtatni. Viszont most már nincs arra egy órám, hogy a tükör előtt festegessem magam, úgyhogy gyorsan épp csak annyit teszek meg, amitől eltűnnek a karikák a szemem alól, vállalhatóan áll a hajam, és egy pici extrával nőiesnek és csinosnak érzem magam. Íme 3 termék, amiből sosem fogyhatok ki! :) 

Száraz sampon

Korábban sosem használtam száraz sampont, elég bizarr találmánynak gondoltam. Aztán amikor meguntam, hogy néha a csap alatt mostam meg a frufrumat azért, hogy egy gyors szárítás után ne lapuljon teljesen a fejemre, bementem a DM-be és a kosaramba dobtam egy száraz sampont. Lesz, ami lesz... Azóta azt mondom, hogy isten áldja a feltalálóját :)

Ha már sehogy se áll a hajam és ráférne egy mosás, akkor még egy-két napot nyerek a száraz samponnal, ami pár fújás után teljesen újjá varázsolja. És már indulhatunk is sétálni!

dsc_0050.JPG

BB krém

Az a jó a BB krémben, hogy egyszerre hidratál és fed. Nem kell olyan precízen felvinni, mint egy alapozót, viszont tök jól elfedi a kisebb bőrhibákat, karikákat és egyenletesebbé teszi az arc színét és felületét. Ráadásul megspórolhatjuk vele a hidratálókrémet is.

BB krémből jó párat kipróbáltam, végül a L'Orealé vált be nekem.

Piros rúzs

Ha ezek után még mindig nem érezem jól magam a bőrömben és kicsit halványnak látom az arcom, akkor vetem be a piros rúzst. Nekem ez olyan, mint a magassarkú cipő. Bár azt nem hordok, de egy piros rúzstól úgy érzem magam, mintha lenne valami extra, nőies dolog rajtam, amitől magabiztosabban lépek az emberek közé.  

És nektek van valami "csodafegyveretek"?