Besárgult a babaszoba tavaszra

Besárgult a babaszoba tavaszra

2016. ápr 14.

A kék szín ment, a csillagok viszont maradtak. Így újult meg a babaszoba tavasszal!

sarga02.JPG

Úgy éreztem, hogy a jó idő és a tavasz eljövetelével valamilyen változtatást szeretnék Dávid szobájában. Drasztikus átalakításra nincs lehetőség (és szükség sem), ezért arra gondoltam, hogy a szürke-fehér mellett uralkodó kék színű kiegészítőket lecserélem élénk napsárgára. 

sarga05.JPG

Tudtam, hogy ha ilyet akarok, akkor a babyberry-nél kell keresnem, ahol tavasszal a korábbi sápadt sárga kollekciót felváltotta egy élénkebb, melegebb sárga. Takarót, egy csillag alakú párnát és két nagy textiltárolót vettem, az eredményért pedig oda vagyok. A szoba most sokkal vidámabb lett, olyan helyiség, ahol a meleg évszakokban még inkább öröm lenni. 

sarga03_2.JPG

A párna egyébként játéknak se rossz, Dávid például mindig gyűrögeti, emelgeti. A takaró pont olyan vastagságú, ami ebben az időszakban még se nem túl meleg, se nem túl vékony, ugyanakkor nagyon puha és könnyű. Néha irigylem is tőle... A textiltárolók igazi meglepetések voltak a számomra, mert sokkal jobban mutatnak, mint gondoltam és rengeteg hely van bennünk a krémeknek, illetve a zokniknak, cipőknek, sapkáknak. 

sarga04_1.JPG

És Ti változtattatok tavasszal valamit a gyerekszobán?