Babaszínekben tavaszodott ki a Green Gate-nél

Babaszínekben tavaszodott ki a Green Gate-nél

2016. ápr 10.

Az év színeinek választott rózsakvarc és babakék is megtalálható az új kollekcióban.

gg04.jpg

A Green Gate évről évre a biztos pontot jelenti a számomra. Túl nagy meglepetést egyik évszakban sem okoz a skandináv márka, a romantikus stílus rajongói mindig számíthatnak rá. Én nagyon kedvelem, a konyhámban van tőlük például több bögre, tányérok, sütőformák, konyharuhák (amik kis asztalterítőként is helyt állnak), tálca és egy kancsó is. 

amanda_may6img_web.jpg

amanda_mayimg_web.jpg

A tavaszi/nyári kollekció a pasztell színek kedvelőinek kedvez. A porcelán termékek mellett idén a kerámiatermékek palettáján is erősített a Green Gate. Alice néven futó pasztell színű termékei egyszerre letisztultak, egyszerűek és modernek. A korábbi nagy kedvencek, mint a Marie & Spot kollekció termékei is megújultak. Az uralkodó szín itt is a pasztell rózsaszín, babakék, megbolondítva egy csöppnyi romantikus virágmintával. 

gg03.jpg

gg01.png

Nekem ez már egy picit túl sok, de szerencsére idén sem maradt ki a tengeri hangulatot idéző Sally & Amanda termékcsalád. Az ismert kék-fehér csíkos termékek mellett most ismét megjelentek a kék virágos mintázatok is. 

sally_amanda26img_web.jpg

sally_amanda28img_web.jpg

sally_amanda31img_web.jpg

Az abszolút újdonságot az Abelone & Smilla kollekció darabjai jelentik. A klasszikus formájú teásbögrék és a vadonatúj műanyag termékek új színt hoznak a már megszokott Green Gate minőségbe. 

abelonewhite44img_web.jpg

abelonewhite45img_web.jpg

abeloneraspberry34img_web.jpg

abeloneraspberry37img_web.jpg

abelonewhite39img_web.jpg

Nekem idén az Aura & Kaya elnevezésű, túlnyomó részt hatalmas pöttyökkel díszített szürke-rózsaszín kollekció áll legközelebb a szívemhez. 

gg02.jpg

gg05.jpg

Ha valami megtetszett nektek, akkor azt keressétek a Skandi Trendnél, a webshopon elérhető a választék, a budaörsi üzletükben pedig személyesen is megnézhetitek ezeket a szépségeket!