Az Yves Rocher nem akar mást, csak kényeztetni

Az Yves Rocher nem akar mást, csak kényeztetni

2016. ápr 07.

Egy konyhában mutatta be tavaszi újdonságait az Yves Rocher, hogy még több érzékre hasson. Bejött!

yves01.JPG

Különleges módját választotta az Yves RocherPlaisirs Nature termékcsalád bemutatásának és az újabb bloggertalálkozónak. A Salt 'n Pepper főzőiskolába hívtak minket, ahol az alapoktól, sőt az alapanyagoktól kezdtük az új termékekkel való ismerkedést.  

A málna és a menta állt a középpontban, ezért egy ezekkel dúsított isteni brownie-t készítettünk. Tényleg olyan volt a hangulat, mint egy iskolában, volt aki aprított, volt aki kevert (például én), mixelt vagy kanalazott. A végére pedig kisültek a ropogós málnás brownie-k, ami megalapozta az illatos testápolók bemutatását.

yves2.jpg

Nagyon szimpatikus volt, hogy nem próbáltak magasztos célokat társítani a kollekcióhoz, lényegében egyetlen célja van: kellemesen és ápoló módon kényeztetni. 

"Egy virág, egy gyümölcs vagy egy levél illatának áramlása vonzza a növény-és állatvilágot, és biztosítja a növényi fajok beporzását. Éppen ezért egy növény, egy gyümölcs, egy levél vagy egy virág az összetevők és az illóolajok kitűnő forrásai. Ez az érzékeken alapuló, növényvilággal kialakított kapcsolat vezette kutatóinkat és illatszakértőinket, hogy a növényvilágot minden formájában értékessé tegye a test és az érzékek örömteli jólétét szolgálva." 

Ennél nem is kell több, és ezt maximálisan kielégítik ezek a tusfürdők, testradírok és testápolók!

yves4.jpg

A termékek 93-97%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaznak, így bőrbarátok, és arra is nagy hangsúlyt fektetett a márka, hogy a tégelyek, flakonok és tubusok a lehető legnagyobb részben újrahasznosított műanyagból készüljenek. 

A hétvégén jutott időm arra, hogy kipróbáljak néhányat közülük, és bevallom a túlszárnyalták az előzetes elvárásaimat. A testápoló olyan állagú, hogy abból szerintem nem lehet feleslegesen sokat felkenni, azonnal beszívódik és nem hagy zsíros érzést. Ugyanakkor épp annyira illatos csak, hogy pont kellemes legyen, de nem hivalkodó. A testradír cukorszemcséi nagyon lágyak, nincs az az érzése az embernek, hogy szinte karistolja a bőrt. A tusfürdő pedig nem csak tisztít, hanem lágyabbá és selymessé teszi a bőrt. 

img_2354.JPG

Ezen felül pedig a bourbon vanília, a kókusz, a mandula, a levendula és a narancsvirág illata kellemesen belengi a fürdőszobát és segít a relaxációban, a felfrissülésben vagy épp a feltöltődésben. 

Nálam ez a kollekció öt csillagos.