A Petite Maison ajánlásával... Nektek!

A Petite Maison ajánlásával... Nektek!

2016. ápr 04.

Már több, mint 500 rajongója van a Petite Maisonnak a Facebookon, ezért köszönetképpen szeretnélek titeket meglepni néhány kedvezménnyel :)

petite.jpg

Február 27-én indítottam el a Petite Maison Facebook oldalát azzal a céllal, hogy itt extra-teret biztosítsak a babadesign és babadivat témáknak, amik Dávid érkezése óta nagyon kedveltté váltak számomra. Nagyon boldoggá tesz, hogy mostanra több, mint 500-an szeretitek az oldalt, és ezt szeretném meghálálni nektek. Arra gondoltam, hogy felkeresem néhány kedvenc márkámat és velük karöltve különleges kedvezményekhez juttatunk Benneteket! 

Kiválasztottam 5 olyan terméket, amit nagyon megszerettünk, beváltak az elmúlt hónapok során és őszintén tudom ajánlani másoknak is. Ismerjétek meg ezeket, és ha megtetszik valamelyik, akkor használjátok ki, hogy mától április 17-ig kedvezményesen rendelhetitek meg a Petite Maison kedvezménykódjával! 

MyBabyHug Batkid babahordozó

Őszintén sajnálom, hogy nem találtam rá kicsit hamarabb a MyBabyHug hordozóira, amik nem csak rendkívül stílusosak, de nagyon praktikus a kialakításuk is. Nekünk legalábbis ez a leginkább szeretett hordozónk, pedig kipróbáltunk néhányat. Egyszerű megkötni, csak egy minimális gyakorlást igényel és biztosan tartja a babát, miközben kényelmes a mamának és ahogy elnéztem Dávidot, a babának is jó. 5-6 hónapos kortól lehet hordani egészen 2 éves korig. 

dsc_4892.JPG

A MyBabyHug webshopján most 10% kedvezménnyel rendelhetitek meg, ha megjegyzésként beírjátok a "petitemaison" kódot. 

Skip Hop babakocsi táska

Ez a tároló minden útra elkísér bennünket. Szerintem alapvető felszereltségnek kellene lennie minden babakocsin, annyira nélkülözetetlen. Bele tudom tenni a kulacsomat, Dávid itató poharát, kézfertőtlenítőt, zsebkendőt, rúzst, tükröt, cumit, nemrég pedig még egy snack tartót is sikerült belepréselnem, így ezek mindig kéznél vannak. A lecipzározható zsebbe pedig a bérletemet és a kulcsot szoktam elrejteni, illetve a mobilomat, ha nem tudom szemmel tartani a babakocsit. Szuper találmány!

skiphop02.JPG

A Monkie webshopján most 20% kedvezménnyel tudjátok megrendelni szürke, fekete színben vagy chevron mintával, ha használjátok a PETMAI20 kódot.  

Pici and the city kantáros pantalló

Imádtam a pici and the city csíkos pantallót, amit sajnos nemrég kinőtt Dávid, ezért azzal a céllal mentem a legutóbbi Pici Piacra, hogy vegyek egy nagyobb méretet. Végül azonban egy kantáros pantallóval tértem haza, ami annyira cuki, hogy nem bírok betelni vele! 

img_2031.JPG

A pici and the city webshopján most 1000 forint kedvezménnyel rendelhetitek meg a szürke és a fekete kantáros pantallót a "petitemaison" kóddal.

Babyberry szoptatós kendő

Eddig csupán néhány alkalommal alakult úgy, hogy nyilvános helyen lett Dávid éhes, ennek ellenére mindig nálam van a szoptatós kendő. Biztonságérzetet ad nekem, hogy bárhogy alakul, meg tudom szoptatni anélkül, hogy bárki kellemetlenül érezné magát. Ráadásul babakocsi takarónak is használható, ami a tavaszi napsütésben szintén nem elhanyagolható szempont.  

babyka.jpg

A babyberry webshopján most 1000 forint kedvezménnyel rendelheted meg a neked tetsző szoptatós kendőt, ha megadod a "petitemaison" kódot.

Baby on cloud golyófüzér

A végére egy remek dekorációt hagytam a gyerekszoba tökéletes designjához! A fagolyókból álló füzér a skandináv babadesign egyik emblematikus eleme, lehet rá ruhákat akasztani, kis játékokat vagy egyszerűen csak üresen hagyni. Én télen egy Mikulás zoknit, majd karácsonyi díszeket aggattam rá, most pedig üres és így élvezem a letisztult látványát. 

golyos_1.JPG

A Baby on cloud Facebook oldalán keresztül most 15% kedvezménnyel rendelhetitek meg a golyófüzéreket, ha a levélben megadjátok a "petitemaison" kódot. A kedvezmény bármilyen hosszúságú és színű füzérre érvényes. 

Remélem találtatok olyat a kedvenc termékeim között, ami nektek is szeretett darabbá fog válni! Még egyszer köszönöm, hogy követitek a Petite Maison oldalát <3