Szivárvány színekben tündököl a Mini Mocca

Szivárvány színekben tündököl a Mini Mocca

2016. ápr 01.

Alig vártam már, hogy melegebb legyen az idő és kevesebb ruhát kelljen felerőltetni Dávidra, a bélelt cipőt pedig könnyed lábbelire cserélhessük.

img_2118_1.JPG

Itt a tavasz és én ilyenkor mindig elkezdek az élénkebb színek felé nyitni legyen szó lakberendezésről vagy épp öltözködésről. Mindkét területen a részletek teszik igazán tökéletessé a végeredményt, ezért imádom annyira a Mini Mocca cipőcskéit is. 

Télen már bemutattam nektek Maye-t, a pici csizmák és mokaszinek tervezőjét. Azóta tovább szövögette álmait és szerintem még profibb szintre emelte a műhelyéből kikerülő cipőcskéket. Ráadásul megtudtam tőle, hogy nem éri be annyival, hogy autodidakta módon tanulja a cipőkészítést, hanem hamarosan cipész képzésre fog járni. Ez nagyon szimpatikus benne és már kíváncsian várom, hogy mindez majd milyen irányba tereli tovább... Most mindenesetre még maradjunk a tavaszi kollekciónál. 

Nekünk két kis Mini Moccánk van: az egyik egy sárga, amolyan klasszikus fazonú mokaszin. Nagyon vidám és feltűnő, mindig megdicsérik Dávid lábán. A másik pedig egy barna fűzős cipő, aminek hihetetlenül kellemesen puha és vékony anyaga van. 

img_2112_2.JPG

img_2116_1.JPG

Nem tudom eldönteni, hogy melyiket kedvelem jobban, mindenesetre nagyon karakteres darabjai a baba ruhatárnak, és mivel Dávid még nem tud járni, így kényelmes és praktikus viselet a babakocsiban vagy kúszás közben. 

insta.png

fotó: Instagram (@andibitay)

A Mini Mocca tavaszi kollekcióját egyébként első sorban a vidám szivárvány színek jellemzik, főleg zöld, sárga, halvány lila és rózsaszín. Akár egy jégkrém! Emellett azért megtalálhatóak a szürkés, kékes árnyalatok is, amelyek állandó elegáns stílust kölcsönöznek a babák megjelenésének.  

minimocca.jpg

Facebook: Mini Mocca Baby Moccasin