Tavaszi színekben állandósult az Ooh my deer klasszikusa

Tavaszi színekben állandósult az Ooh my deer klasszikusa

2016. már 28.

Igazi közönség kedvenc lett ez a mellény-ruha (nekem is van egy), ezért Sarkadi Fanni, az Ooh my deer tervezője úgy döntött, hogy állandóan elérhető kollekcióvá emeli. Ráadásként csodás tavaszi színekkel rukkolt elő!

ooh02.jpg

Tavaly ősszel egyetlen hazai designer holmira ruháztam be, mégpedig az Ooh my deer mellény-ruhájára. Mostanra sokat fogytam ahhoz képest, de november felé még az volt a legnagyobb problémám, hogyan találjak olyan ruhát magamnak, ami jótékonyan elfedi a szülés után maradt plusz kilókat, főleg a hasamon. Ez a ruha egyrészt tökéletes megoldásnak bizonyult, sokkal magabiztosabban viseltem, mint bármit, amit a boltokban próbálgattam előtte. Ráadásul többféleképpen hordható: fő funkcióként lehet ruhaként vagy mellényként is viselni, de ezen felül egy kis kreativitással variálható a hozzá tartozó öv segítségével. Igazi szeretni való, örök darabja a ruhatáramnak. 

Úgy tűnik, ezzel nem vagyok egyedül! Annyira sikeres lett ez a darab, hogy immár Ooh my deer Classic néven nem csak időszakosan elérhető. Csodaszép új színekben jelent most meg kevert szálas, elasztán-pamut anyagból, ami így kellemes és könnyed viselet a melegebb évszakokban is. 

ooh03.jpg

ooh04.jpg

ooh05.jpg

ooh06.jpg

ooh07.jpg

"Az új színek amolyan átmeneti kollekciót képeznek az Ooh my deer készülő tavaszi-nyári kollekciójának érkeztéig. Az új, Sonder néven futó kollekció sok meglepetést és mégis egy nagyon közérthető, egyetemes érzést és üzenetet közvetít. A bemutató napja április 22. lesz." - árulta el Fanni kérdésemre. 

Én csak egy dologtól tartok: hogy hamarosan egy újabb ilyen, a szürke után most egy élénkebb színű ruha fog landolni a szekrényemben :)