Ezeket rejtette az idei első Mommy Mia doboz

Ezeket rejtette az idei első Mommy Mia doboz

2016. már 19.

Eddig az összes Mommy Mia dobozt nagy izgalommal bontottam ki, de ez most attól volt igazán különleges, hogy első alkalommal segített benne Dávid is.

dsc_5779.JPG

Az ötödik dobozból immár ötször annyi készült, mint anno az első box-ból. Ez jól mutatja a Mommy Mia népszerűségét, ugyanakkor egyre nagyobb feladat lehet mindenki tetszését elnyerő meglepetésekkel megtölteni. Szerintem ez egyszerűen lehetetlen, viszont a lányok, Kata és Dia most is arra törekedett, hogy találjon benne valami szerethető dolgot magának a mama, a baba és még az apukák is.  

Olykor belefutok a Facebookon olyan beszélgetésekbe, ahol arról "vitáznak" egymással anyukák, hogy számukra megérte-e az árát a doboz. Szerintem ezt nem így kell nézni. Ez egy meglepetés doboz, amiben az a legjobb, hogy olyan termékeket ismerhetek meg és próbálhatok ki, amiket amúgy lehet nem vennék meg, sőt nem is tudok a létezésükről. Most is találtam néhány újdonságot, amit a próbálgatás után megszerettem, úgyhogy mutatom, hogy mik voltak a márciusi Mommy Mia dobozban.

dsc_5803.JPG

Úgy éreztem, hogy most a korábbiaknál több tartalommal töltötték meg a dobozt, bár ez lehet, hogy a termékmintáknak és kuponoknak köszönhető. Ezekről is írok picit később, de előbb a nagyobb méretű termékeket mutatom be nektek. 

  • Nagyon örültem az Ella's Kitchen körtés bio bébiételnek, mert Dávid nagyon szereti. Sajnos ritkán jutunk hozzá, ezért szuper, hogy házhoz jött! A Naurel az egyik fő forgalmazója, így egy magazint is csatoltak hozzá, amiben kuponok is vannak. 
  • A Caillou - Mint apu című mesekönyv igazi újdonság volt a számomra. Bár már van itthon néhány mesekönyvünk és szoktam is olvasni Dávidnak, még nem igazán foglalják le a könyvek, ezért eddig nem mélyültem el a mesekönyvek világában, viszont mivel 40% kedvezményt is kaptam a Babilon kiadóhoz, ki fogom használni a lehetőséget. 
  • A JudyArt masnija nagyon cuki ötlet. Kislányoknak fejpánt, kisfiúknak csokornyakkendő. Az egyik korábbi dobozban található nyálkendőjét imádtuk, igazi különleges színfolt ezen a téren, ezt pedig elteszem későbbre, mert most még nem szívesen kötnék Dávid nyakába semmit. 
  • Minden alkalommal a dobozban található krémeket és olajokat szeretem a legjobban. Korábban így ismertem meg azt a shea vajat, amit azóta naponta használok, most pedig a Colo levendula virágvizet. De mi az a virágvíz? Ezt kérdeztem először, amikor elolvastam a nevet az üvegen. Ez egy természetes virágvíz, ami a bőrre permetezve gyulladáscsökkentő, nyugtató, tonizáló. Szuper!
  • A Naobay baba fürdető és sampon már csomagolásával megragadott. Természetes és organikus ápoló, erre utal a fahatású kupak is. Szerintem ez egy remek termék, ami az esti fürdetéseknél is bevált. (Ez nem található meg minden dobozban, erről részletesebben a bejegyzés végén írok.) 
  • A Tranquini relaxációs ital finom volt, megittam, de nem éreztem magam nyugodtabbnak tőle :) Bár én furcsán működhetek, mert például egy kávétól nagyon el tudok álmosodni esténként :) 
  • A Max Factor egy pici körömlakkal és egy Miracle Match alapozó mintával kedveskedett a mamiknak. A körömlakk kékes színe sajnos nem az én világom, de az alapozót örömmel próbáltam ki, mert ezer éve nem használtam alapozót, mostanában csak a BB krémek férnek csak bele az időmbe... 
  • Ha már a termékmintáknál tartunk, akkor egy pici Vilight Beauty hidratáló krémet is találtam a dobozban. Mostanában eléggé száraz az arcbőröm, úgyhogy azonnal felkentem és nagyon kellemes érzés volt. Puha, rugalmas és egyenletes tapintású lett tőle a bőröm, ráadásul állítólag ránctalanít is ;) 

És itt még nincs vége a sornak!

A dobozban több kupont találtam. Az egyik a VAMA Design egyedi, akár névre szóló lámpáira beváltható 25% kedvezmény, ami azért áll annyira közel a szívemhez, mert nekünk is van egy ilyen lámpánk. Most ez van a pelenkázó felett, bükkfából készült és amellett, hogy jól néz ki, nagyon hasznos éjszaka vagy hajnalban, mert kellemes fényt ad, épp annyit, amennyi szükséges lehet ilyenkor. 

dsc_5781.JPG

Ezen kívül a Funny & Myrtle és a Luxuskremwebshop.hu is külön kedvezményt biztosít a Mommy Mia mamiknak. 

És egy szuper ráadás, amit csak a végén vettem észre: akik egész évre előfizettek a Mommy Mia dobozra, vagy ez volt az ötödik dobozuk, egy különleges V.I.M. kártyát kaptak. Ez egy zártkörű klub, aminek tagjai például extra termékeket találnak majd a dobozokban. Tehát így került most az én dobozomba a Naobay babafürdető (hála a V.I.M. kártyának érte!).  

Szóval az izgalom megvolt, a meglepetés ereje megvolt, újdonságok megvoltak. Volt, amit imádok és volt olyan, ami nálam nem talált be. Ettől izgalmas ez és ezért várom már most a következő dobozt! :)