Annie Sloan segítségével megújulhatnak a közösségi terek

Annie Sloan segítségével megújulhatnak a közösségi terek

2016. már 14.

Egy szuper kezdeményezésbe futottam bele, ami méltó megünneplése a 25 éves Annie Sloan festékeknek!

annie.png

25 éves a Chalk Paint, ami szerintem a legjobb festék, ha az ember új megjelenést szeretne adni bútorainak. Nagyon egyszerű dolgozni vele, jól fed és rengeteg szép árnyalatban érhető el, így szinte szórakozás a festés. Annie Sloan fotóit nézegetve mindig elkap a lelkesedés, hogy vegyek néhány régi bútort csak azért, hogy lefesthessem őket :) 

annie02.jpg

Hazánkban Szendrődi Enikő, a Nemiskacat lakberendezője forgalmazza ezeket a csodás festékeket és ő fogja össze a márka új kampányát. 

Ennek a lényege, hogy bárki benevezheti szeretett közösségi terét az átalakítási versenybe, lehet ez egy könyvtár, egy múzeum, egy közösségi ház, egy klubhelyiség vagy egy játszóház… a lényeg, hogy egy közösség együttesen használja és legyen ötleted arra, hogy hogyan frissítenéd fel Annie Sloan festékekkel. Ha nyertek, neked és a közösségednek együtt kell megcsinálnotok.

festek.jpg

Az első két hazai pályázóról már olvashattok és a jelentkezés részleteit is megtaláljátok a Nemiskacat oldalán. Szóval tervezzetek, pályázzatok és drukkolok, hogy nyerjetek is!