Bemutatom a Petite Maisont

Bemutatom a Petite Maisont

2016. feb 27.

Megszületett az új kis apróságom, a Petite Maison. Mindenki jól van, előtte az élet... Ha ti is mamik vagytok, akkor remélem kedvelni fogjátok!

petite_maison.jpg

Tegnap miután megosztottam veletek a Petite Maison logóját a Facebookon, sokan írtatok, hogy ebből már sejtitek, mire készülök és nagyon várjátok :) Ez egyfajta megerősítés nekem, hogy nem volt rossz ötlet létrehoznom az oldalt!

Mi az a Petite Maison?

A neve két dologra utal: egyrészt arra, hogy a Maison blog "kistestvére", másrészt kizárólag baba-mama témákat fogtok rajta találni. Ez nem egy újabb blog, hanem egy Facebook oldal (egyelőre). Itt fogok veletek hosszabb-rövidebb írásokat, fotókat, ajánlókat, tippeket, tapasztalatokat megosztani a Dáviddal együtt töltött mindennapjainkról, a legjobb babamárkákról, a gyerekszoba designról vagy a gyerekdivatról. Remélem, hogy aktívan bekapcsolódtok ebbe, és Ti is megmutatjátok nekem, hogy mi az, ami bevált és miket kedveltek :)

Miért született meg a Petite Maison?

Nagyon sokat rágódtam azon, hogy mitévő legyek. Az történt ugyanis, hogy a fiam születése után (azt hiszem, természetes módon) nagyon elkezdtek foglalkoztatni a babatémák és szerettem volna minél többet írni erről, minél több dolgot megosztani veletek. A blogom viszont nem egy gyerekblog és a rajongói első sorban nem ezért a témáért vannak ott velem a Facebookon.

Az elmúlt hónapok során persze nagyban átalakult a rajongói táborom, nagyon sok anyuka kedvelte az oldalt, de továbbra is úgy éreztem, hogy vissza kell fognom magam a babatémában. Nem akartam az agyára menni azoknak, akiket egyszerűen nem érint a téma. 

Ahelyett, hogy egyensúlyozok a témákkal, inkább úgy döntöttem, hogy szabad teret adok neki és bűntudat nélkül osztom meg azokkal, akiket érdekel :)  

Mi lesz most a Maison bloggal?

A Petite Maison megszületése nem jelenti azt, hogy a Maison blog Facebook oldalán mostantól úgy teszek mintha nem is lennék anya. Mivel a Petite Maison "csak" egy Facebook oldal, blogbejegyzéseket továbbra is írok a gyerek rovatba, és ezeket megosztom veletek a régi Facebook oldalon.

A Petite Maisonra inkább úgy tekintek mint, ahol extra tartalmat tudok megosztani olyan követőkkel, akik azért vannak ott velem, hogy ezt lássák, olvassák.

Szóval, ha van kedvetek velem elmélyülni a baba-mama világ bugyraiban, akkor lájkoljátok a Petite Maisont! :)