Egy előke is lehet menő

Egy előke is lehet menő

2016. feb 19.

Nem hittem volna, hogy egy előke lehet annyira menő és stílusos, mint amit a Mybabyhug tervezett. Pedig mégis!

7_cg.jpg

Bevallom, annyira imádom a Mybabyhug hordozónkat és a macibundát, hogy látatlanban is rajongok mindenért, amit Évi megálmodik. Amikor megláttam a Spécial Kollekció hordozóját, akkor teljesen beleszerettem és vissza kellett fognom magam, hogy ne rendeljek azonnal egyet grafit színben... Az előkéről viszont nem mondok le. És hogy mire ez a nagy hűhó? 

3.jpg

A Spécial kollekciót kifejezetten kisbabás szülőknek fejlesztették ki. Nem csak design, hanem funkció szempontjából is újdonságot jelent a hazai piacon. Az alapanyagot Franciaországból hozatják hozzá, rendkívül finom és mégis erős organikus biopamut alapanyagból készülnek ezek a darabok, amelyek pihe-puhábban ölelik a legkisebb babákat, mint valaha.

A kollekciót két elegáns és visszafogott szín jellemzi, a lányosabb krém és a fiúsabb grafit.

A hordozó

A hordozó body-jának legfelső rétegén három hajtás fut végig függőlegesen. Ezeknek a hajtásoknak mind dizájnban, mind a használatban komoly feladatuk van. Szerették volna elérni, hogy a hordozó kívülről kicsit egy kagylóhéjra emlékeztessen, hiszen a legdrágább gyöngyszemeket is ilyen módon óvja a természet, akárcsak mi a babánkat.

p_30.jpg

A legszebb részlet a body aljától induló arannyal hímzett maci, amely ahogy nő a baba és nő a body mérete, úgy egyre jobban látszik majd. Mire baba egy évesen belebújik, már az egész maci látszódni fog!:) A Spécial kollekció tehát együtt nő a babával egészen pici kortól. 

Az előke

Az előke ugyanabból a finom francia anyagból készül, stílusában maximálisan passzolva a hordozóhoz. Arany hímzés található rajtuk és egy kis masni.

6_cg.jpg

3_cg.jpg

Mivel Dávid nemrég kezdett el ismerkedni az ételekkel, nálunk most nagyon aktuális kérdés minden, ami az etetéshez kötődik. Nyilván ez az előke neki még nem okoz majd túl nagy örömet, nekem viszont annál inkább :) Csak azt fogom sajnálni, amikor először leeszi és összekeni ezt a szépséget...